Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11451963 www.bgdnes.bg

Победителката от "Гласът на България" се омъжи

Народната певица Петя Панева каза "да" на любимия си Митко

Победителката от последния сезон на "Гласът на България" Петя Панева се омъжи! Красавицата каза "да" на любимия си Митко ден след Великден.

"Вече сме семейство", обяви щастливата булка.

Народната певица се врече на своя избраник, облечена в дълга дантелена рокля и тиара на главата вместо було. Черешката на красивата им сватбена церемония са белите гълъби, които двамата пуснаха на свобода. На сватбата на Петя присъстват много роднини, приятели и близки на двойката. Липсва обаче Галена.

Реклама

Именно попфолк дивата забеляза таланта на народната певица и й помогна да спечели формата. Явно след края на "Гласът" двете не са станали достатъчно близки, че Галена да не е поканена на сватбата.

Сред гостите на церемония е Славеят на Добруджа Калинка Вълчева. Именитата народна певица е сред първите, прозрели огромния талант на Петя, и обявява, че младото момиче е новият Славей на Добруджа.

Ритуалът и купонът са били в Пловдивско. Именно там младите съпрузи свиват любовното си гнездо. Петя е родена във Варна, ала заради вече законния си съпруг Митко се мести на село. Двойката живее в пловдивското село Болярци.

Част от парите, които Петя спечели от формата, дава за сватбата. Панева грабна чек за 50 бона и още тогава обяви, че ще задели някаква сума за най-важния ден от живота й.

На моминското си парти, което бе преди седмица, Панева получава пафти като подарък от своите родители.

"Има подаръци, които не се измерват материално... те се пазят в сърцето за цял живот. Благодаря ви, мамо и тате", сподели тогава победителката от "Гласът на България".

Реклама
Реклама
Реклама