Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/11841802 www.bgdnes.bg

Любо Чука облече US рапър

На последните хип-хоп награди

Ицо Хазарта се появява в последния момент от протеста на жълтите павета

Стотици фенове от цяла България се събраха на юбилейните 359 Hip Hop Awards вчера в "Маринела" хотел. Американската звезда NLE Choppa бе изненадата за партито, което взриви публиката. Рапърът бе облечен от горе до долу от ММА боеца Любо Чука, който му подари цял гардероб с дрехи, тъй като е негов фен. Музикантът бе дошъл с голямото си семейство, а София е и първата локация от европейското му турне. NLE Choppa изпя най-големите си хитове пред българските фенове, а на моменти публиката трябваше да бъде спирана, за да не се качи на сцената с певеца.

Един от високите гости на вечерта бе и рап звездата Ицо Хазарта, който в последния момент се появи с групата си. "Идвам от площада, знаете, положението е сериозно", каза Хазарта, а тийновете шумно го аплодираха.

Реклама

Церемонията бе открита с впечатляващо изпълнение на Реми Тоин в колаборация с музиканти, танцьори и изпълнители, които вдигнаха градусите на настроението в залата с уникалното си шоу. Гостите бяха приветствани от водещите на събитието - синът на актьора Иван Иванов - Стефан Wosh Mc и Йоко.

Победители в наградите станаха 100 кила, който отнесе приз "От рапа до космоса", "Най-добър подкаст" взе Тото, който липсваше в залата, а специалната награда на 359 - "От улицата", отиде при Dostress. Феновете избраха талантливия Marianoff да грабне статуетка за "Дебют на годината". За колаборация наградата отиде при трака "Без теб" на Били Хлапето, D3MO и BREVIS, като тук бяха присъдени две статуетки, втората отиде за песента на Бобо и Йоко - "Пезевенци". За "Ъндърграунд бийт на годината" бе отличен Pez. "Режисьор на годината" стана Ники Котич, а с "Албум на годината" бе отличен "Носталгия" на Секта.

В категорията RТNТB изпълнител при мъжете спечели VENZY, а при жените победител бе Прея. "Група на годината" стана RDMK.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама