Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12069505 www.bgdnes.bg

Екстра Нина се контузи

Разтегнах сухожилия, много ме боли, казва певицата, която е с шина

Лоша контузия застигна фолкпевицата Екстра Нина!
Легендарната певица от зората на 90-те години на миналия век се оказа с шинирана ръка, след като преживява неприятен инцидент.
"Разтегнах сухожилие, доста ме боли, но ще мине", сподели Екстра Нина, която не пада духом въпреки здравословния проблем. Напук на контузията изпълнителката продължава да работи и да радва хората с песните си. Фолкпевицата като истинска жена си слага превръзка, с която прихваща шинираната си ръка.
Как точно е пострадала певицата не става ясно, но сухожилия се разтягат при резки движения или голям напън.
Преди три години Нина влезе в ресторантьорския бизнес. Певицата отвори заведение в Истанбул в близост до Синята джамия и с гледка към църквата "Св. София". Заведението предлага турска и европейска кухня, а изпълнителката обещава и лични срещи с всички българи, които искат да я видят.
С шина на ръката си беше и Софи Маринова през миналата година. Ромската перла претърпява тежък инцидент по време на снимки на рекламен клип. Това научи "България Днес" от мениджъра на Софка - Тодор. "Ръката й е навехната. Не е счупена. Не е с гипс. Една седмица ще бъде с шина", поясни тогава човекът от антуража на ромската перла.
Софка се претрепва по време на снимките за клип на "Капките". Въпреки че шоуто завършва няколко седмици по-рано, участниците се събрали за заснемането на рекламно видео. Веднага след инцидента Софка отива в "Пирогов". Там й е направена снимка. От рентгена става ясно, че няма счупено, ала ударът е сериозен. И на Маринова й е сложена предпазна шина, за да се обездвижи ръката й. И с нея ходеше по участия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама