Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12835587 www.bgdnes.bg

Легендарната Сашка Васева: Не съм сломена, честитих на Слави ЧРД

Ядох много ребърца и пих бира, научих немски песнички на Октоберфест

"Поздравих Слави Трифонов за рождения му ден вчера. Аз съм християнка и това, че каза, че ще ми помогне парично за оздравяването и не го направи, не ме сломи. Всеки сам преценява какво да направи и кога да го направи. Не се сърдя на Слави, напротив - той ми е дал много възможности за изява и в неговото предаване, и като цяло винаги сме били приятели. Само здраве му желая, той другото си го има."

Това сподели от Мюнхен легендарната фолкизпълнителка Сашка Васева, която хванахме в крачка на разходка със съпруга й Христо Бакърджиев.

Реклама

"Тук времето е хубаво, чувствам се добре, а в главата ми постоянно са различни песни, творя си наум", радостно сподели Сашка. Съвсем скоро ще видим изпълнителката на "Не мога да те забравя, Георги" в България.

"Да, това ще се случи на 11 ноември в зала 1 на НДК. Там ще има концерт клиниката, която ми помогна за хубавата усмивка. Поклон пред тези велики зъболекари", похвали се Васева.

Тя вече приготвя тоалети и песни, които ще изпее, а с емоциите й живее и съпругът й.

"Често ще си идваме в България, иска ми се Сашка да се възстанови напълно и тогава може би ще останем за по-дълго. В момента дъщеря ни пак ще започне училище в Германия и вероятно лятото, ако всичко е наред, ще се върнем", каза бизнесменът.

Двамата с певицата гледат всяка минута да са на въздух и слънце и общуват с благодарност всяка минута по думите им. "Много неща си казваме, за които не сме имали време. Аз съм човек благодарен и непрекъснато му казвам на Христо, че е моят ангел хранител, защото ми спаси живота. Малко партньори биха издържали това, което той издържа, направо е герой. Преминахме през много сериозни неща, не ги пожелаваме на никого", сподели Сашка.

Рождения си ден миналата седмица изкарала в Мюнхен. Денят бил един от най-веселите за Сашка.

"Прекрасно беше. Изядох много ребърца, пих и бира, вкуснотии бяха, вурстчета, какво ли не опитах. Вече знам и техни немски песнички. Всичко това се случи на Октоберфеста им", с усмивка споделя Сашка.

Реклама

"Мисля, че Господ е добър с мен. Сега си пожелавам единствено да прогледна и здраве. Хората могат да ми помогнат, като ме канят на участие, ако решат. Много ми се иска тази обич, която съм получила, да я върна към тях", сподели още Сашка.

През 2009 г. тя призна, че не вижда с дясното око, и оттогава води борба за зрението си. Миналата година тя издържа 12-часова сложна операция в Германия за отстраняване на тумор с размерите на яйце. Зрението на певицата се подобрява и вече вижда силуети, а само през август тя се качи на сцената и изпълни песен на "Пирин фолк", първата, след като преживя интервенцията.

"Това е моята сцена. Аз там съм полезна на хората, като им давам усмивки. Надявам се някой ден и да се видим очи в очи с хората, дошли да ме слушат", споделя легендарната Сашка Васева.

Реклама
Реклама
Реклама