Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12847488 www.bgdnes.bg

Българка атакува порнооскарите

Диана Габровска направи фурор още с първите си снимки

Главният редактор на наградите посвети статия на нашенката

Реален шанс за порнооскар има Диана Габровска! Първата ни официална актриса във филми за възрастни, която стана известна с изтеклите й голи снимки като кандидат-кметица на родния й Момин проход, предизвика истински фурор в Гърция. Вълната българката да вземе най-престижната награда във филмите за възрастни бе подхваната и от главния редактор на оскарите за лентите +18 Дан Милър, който посвети голям материал на най-новата звезда в порноиндустрията.

В него освен че описва историята на Габровска, Милър интервюира създателката на гръцката порнокомпания Sugarbabes.tv, за която нашенката се съгласява да работи. Статията обсипва Диана с хвалебствия за поведението още за първите й снимки.

Реклама

"Диана беше много срамежлива и несигурна в началото до първите си пет минути, а след това се държи като професионална порнозвезда. Харесва ми видът й пред камерата и че е съвсем естествена като възбудена жена", казва Ина Инаки, която самата има редица порнонагради в кариерата си на актриса.

"Когато чух за Диана Габровска и фурора, ние й изпратихме покана да снима за нашата продукция SugarBabes.tv. Тя се съгласи и след не много време подписахме с нея дългосрочен отворен договор с нашата продукция!", споделя секси брюнетката.

Тя споделя, че Габровска живее в България и пътува до Гърция, за да заснема лентите. Диана вече е заснела седем сцени за канала.

"Медиите в България полудяха по дебюта й в порнобизнеса и нямат търпение да видят следващите й клипове", добавя Инаки.

Тази събота предстои пускането на втория от заснетите филми на Диана Габровска както в онлайн платформата на гръцката порнокомпания, така и на платения телевизионен канал. При публикуването на първата лента на 2 октомври, навръх парламентарните избори у нас, сървърите на компанията в южната съседка прегряха от наплива на желаещи да видят екскандидатката за кметица на Момин проход и се наложи това да стане 24 часа по-късно.

Реклама

Десетки хиляди потребители само от България едновременно са се опитвали да влязат в сайта и да се насладят на изпълненията на Габровска. В съчетание с огромния интерес в Гърция се стигна до блокиране на сървърите.

В същото време Диана започна кампания по легализиране на порноиндустрията в България. Новината съобщиха пред "България Днес" самата тя заедно със съпруга й Тони Габровски, който се очаква скоро също да се включи в +18 лентите.

"След като излезе материалът за това, че съм официално първата българска порнозвезда, и след като първата сцена вече е налице, ми писаха много наши момичета, които искат да поемат по моя път. Питат ме всякакви неща около работата и ми благодарят, че съм се осмелила да изляза с лицето и името си, а не да се крия под псевдоним и да забранявам излъчванията за България на порносцените. Повярвайте ми, има много наши сънародници, които искат да участват във филмите за възрастни, и моят пример им дава сили и кураж да тръгнат по този път", разказва още жената, чийто изтекли голи снимки преди местния вот в родното й градче Момин проход бламираха кандидатурата й за кметица.

За да снима страстните сцени, Диана и съпругът й Тони пътуват до Гърция. У нас този бранш е забранен за разлика от повечето европейски страни. И особено за Чехия и Унгария, където тази сфера е широко развита и печалбите от нея възлизат на милиарди.

"Ще работя за това порноиндустрията в България да бъде позволена и забраната да падне. Каквото мога да сторя по въпроса - ще го направя. Има смисъл", казва Габровска, която трупа хиляди последователи в профила си в Onlyfans заради пикантните си снимки +18, които публикува само там.

"Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Категорично сме взели правилното решение, не съжаляваме ни най-малко. С излизането на филма започвам да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията", споделя още пред вестника Диана, за чието внимание се борят множество от най-големите порнокомпании в света.

Реклама
Реклама
Реклама