Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/12935844 www.bgdnes.bg

Детето на наш политик се оказа в Сеул при трагичното парти за Хелоуин

Детето на българския политик Георги Кадиев е в южнокорейската столица Сеул, където снощи на хелоуин парти бяха смачкани 149 предимно млади хора, които загинаха.

"Да изпратиш детето си да учи в един от най-сигурните градове в света и над 50 души да загинат, смачкани от тълпата по време на Хелуин парти. Тя е добре. Но тази нощ млади хора няма да се приберат у дома. Не знам какво друго да кажа, освен ПАЗЕТЕ СЕ. Винаги и навсякъде.", написа Кадиев в профила си във фейсбук. И приложи видео от партито. 

По последна информация множество предимно млади хора, празнуващи Хелоуин в Сеул, попаднаха в капан и бяха смазани, след като тълпа навлязла в тясна уличка. Служители на спешната помощ и минувачи отчаяно са правили изкуствено дишане на хора, лежащи по улиците след блъсканицата в столичния квартал Итауон снощи. Чой Сон-бьом, началникът на сеулската пожарна служба, заяви, че броят на жертвите може да нарасне още повече и че 19 от ранените са в критично състояние.

Да изпратиш детето си да учи в един от най-сигурните градове в света и над 50 души да загинат, смачкани от тълпата по време на Хелуин парти. Тя е добре. Но тази нощ млади хора няма да се приберат у дома. Не знам какво друго да кажа, освен ПАЗЕТЕ СЕ. Винаги и навсякъде.

Публикувахте от Georgi Kadiev в Събота, 29 октомври 2022 г.
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама