Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/18827561 www.bgdnes.bg

Вергов май залюби световна шампионка, вижте я

  • Мистерията лека-полека се разплита
  • Атлетката Александра Начева е новата на актьора, твърдят запознати

Атлетката Александра Начева най-вероятно е новата изгора на актьора Юлиян Вергов. Артистът бе изловен с красива дама от папараците на "България Днес" преди дни.

Реклама

Тогава не бе ясно коя е тя. Сигурни източници на "България Днес" заявиха, че е Начева. Според тях чаровната атлетка е откраднала сърцето на Вергов. Засега няма официално потвърждение дали това наистина е тя. Но има няколко уличаващи факта.

Освен очевидната прилика между Александрова и момичето, с което се държи за ръка Вергов, има и друго доказателство, че става дума за един и същи човек. Това е бижу, което може да се види на врата на Александра на снимките от преди дни и на нейни такива в социалните мрежи, включително на състезания. И на двете места Александра е с еднакъв бял гердан. Toй явно има висока сантиментална стойност за атлетката, тъй като тя не се разделя с него и на състезания.

Двамата с Вергов не криеха близостта си по време на разходката в София. Ако се съди по жестовете и усмивките им, по това как се закачат и деликатно се държат за ръце, май има горещ пламък помежду им.

Интересен факт е, че актьорът е с 31 години по-възрастен от атлетката. Той е на 54, а Александра едва на 23.

Популярният актьор и младата жена са засечени да се мотаят безгрижно и да се заиграват по улиците като влюбени тийнейджъри преди седмица. И по действията им изглежда, че това е новата сърдечна половинката на Вергов, която той досега криеше. От известно време из артистичните среди се говори, че топактьорът си има гадже. Но коя е тя, как изглежда и други подробности оставаха скрити за широката публика. Просто из киносредите се шушука, че Юлиан Вергов бил доста влюбен.

Реклама

Вездесъщите папараци на "България Днес" уловиха филмовата звезда да държи за ръката по особен начин, издаващ интимността на жеста, сексапилната брюнетка - ясен знак, че двамата не са обикновени дружки. А между тях прехвърчат флуиди.

За личния живот на актьора се знае малко. Най-популярна е връзката му с бившата моделка и асистентка на Къци Вапцаров Ирина Ялъмова. Чаровницата дари актьора с единствената му дъщеря - Алена. Двамата обаче са разделени.

Отношенията между Ялъмова и Вергов все пак се затоплиха в последните години, но те просто поддържат приятелски и родителски отношения.

Начева от своя страна до момента не е показвала мъж до себе си. Тя пропусна олимпийските игри в Париж, след като счупи глезен дни преди старта им. Атлетката имаше отлични резултати преди контузията.

Александра има младежка олимпийска титла и е световна шампионка за жени до 20 години. Тя вече брои времето до игрите в Лос Анджелис, които са голямата й цел въпреки тежката травма.

Не веднъж е споделяла, че релаксира най-добре с приятели, които не са спортисти.

"С тях не мога да си говоря постоянно за лека атлетика и е много приятно. Обичам да съм си вкъщи с брат ми", казва чаровната атлетка.

Александра се дипломира в пловдивския Университет по хранителни технологии, където следва специалност "Диетология". Не мисли да спира дотук, амбицирана е да запише две магистратури.

Четете още

Това ли е новото гадже на Юлиан Вергов? (Снимки)

Това ли е новото гадже на Юлиан Вергов? (Снимки)

Юлиан Вергов и Радина Думанян с помен за Лорина Камбурова

Юлиан Вергов и Радина Думанян с помен за Лорина Камбурова

Реклама
Реклама
Реклама