Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13071635 www.bgdnes.bg

Венелин Петков не е разделен с Николета Маданска

Журналистът си гледа децата като писани яйца, твърдят близките му

Венелин Петков не се е разделял с половинката си Николета Маданска, както упорито се твърди в последно време. Това казаха пред "България Днес" близки до водещия, който на косъм не стана шеф на БНТ.

"Не коментирам личния си живот, обществения също, само ако нещата са сериозни и има смисъл в тях."

Реклама

Така журналистът Венелин Петков обясни ситуацията в личния му живот, която според слуховете била трагична. Разделил се с жената до него - колежката Николета Маданска и живеел сам. Като за капак не гледал и децата си, не им обръщал внимание.

"Няма такова нещо! Венелин трепери над децата си като писани яйца, всичко останало е слухове и глупости", сподели един от приближените асистенти на журналиста, който вече две години не работи в Би Ти Ви.

Относно публикациите на Николета в нета, която често публикува фотоси на двете им деца, но никога в лице, приближените до журналиста коментират, че писанията му против инфлуенсърството нямат за цел да засегнат жената до него и наследниците му.

"Венелин Петков работи към детска академия и е силно повлиян от действията на родители, които пускат реклами с децата си в нета. Това няма общо с Николета", твърдят близките до двамата.

Бившият шеф на новините в Би Ти Ви много рядко публикува в социалните мрежи, но преди ден сподели статия за вредите, които търпят хлапетата, чиито лица родителите им са използвали години наред.

Заради модната в момента професия "инфлуенсър" десетки физиономии на момченца и момиченца могат да се видят в интернет благодарение на родителите им, които не са искали специално разрешение от отрочетата си, за да ги изтипосат пред всички.

Реклама

Майката на двамата синове на Венелин - Николета, също е инфлуенсър и често-често споделя живота си пред своите последователи, като в снимките обезателно присъстват "нейните момчета", както тя обича да ги нарича. Дали ще са на разходка в зоопарка, или на посещение в Рилския манастир, Йоан, който е на 2 г., и Михаил - на 11 месеца, винаги са на фотографиите, но не с цел реклама, както е видно.

Според близките до Маданска и Петков двамата не са разделени и спортната водеща не е изпадала в следродилна депресия, както твърдяха зловредните слухове.

Реклама
Реклама
Реклама