Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13373942 www.bgdnes.bg

Диана е нашата секси Снежанка

Секси и гореща 

Голичка, изкусителната брюнетка украсява празничната елха 

Гореща, по-гореща, най-гореща, Диана Габровска!

Специално за читателите на "България Днес" в навечерието на Коледа идва нашата уникална, неповторима и повече от съблазнителна Снежанка. Първата българска порнокралица хвърля дрехи и влиза в ролята на непослушната помощничка на Дядо Коледа, която втвърдява мъжкия ентусиазъм по начин, по който само тя умее.

Секси в огненочервено бельо, сочената за бъдеща носителка на порнооскар заради изкусителните си превъплъщения пред камера още в дебютните си розови филми за възрастни, Диана украсява коледната елха и не пропуска да отправи предизвикателен поглед към фотообектива на "България Днес".

Реклама

Габровска, която не успя да поеме кметското място в родния Момин проход след изтеклите голи снимки преди местните избори през октомври 2019-а, е палавата Снежанка на Дядо Коледа и в най-новия си филм +18 за най-голямата гръцка компания в индустрията sugarbabes.tv. Там българската кралица, както южните ни съседи я наричат, е лошото момиче, което въпреки непристойното си поведение получава подобаващ празничен подарък.

Е, не бихме могли да покажем нагледно най-епичните сцени, затова ви оставяме в компанията на фаталната брюнетка край коледната ни елха. Нека събуди въображението и ви помогне да имате по-щастливи празнични дни!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама