Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13556099 www.bgdnes.bg

Актрисата Стефания Кочева: Тео Ушев скъсяваше дистанцията, аз бях по-притеснена

Дария Симеонова запознала актрисата и аниматора на морето

Актрисата Дария Симеонова запознала аниматора Тео Ушев с младото му гадже Стефания Кочева. Това се случило в Созопол, където Дария и колежката й в гилдията Стефания били на женско море.

Това сподели в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви приятелката на Ушев Стефания Кочева. Ушев и Стефания не крият отношенията си. Разликата от 17 години не притеснява двамата влюбени. Ушев, който е младолик, през февруари ще празнува 55 години, а на Стефания, която също младее, не й дават истинската възраст.

Реклама

Актрисата от няколко години е в трупата на Сатиричния театър, но участва и в доста проекти за екран. Ролята й в "Порталът" се очертава като най-значимата в кариерата й до момента. Известно време след като завършва НАТФИЗ, актрисата живее в Лондон, но се завърна за постоянно у нас.

"Никога не е била тайна връзката ни с Тео Ушев. Дария беше причината да се запознаем. Случи се на женско море в Созопол, на което бяхме с Дария. Заведе ме на едно място, където беше Тео", разказва още Стефания, която е израснала с Дария Симеонова и са най-близки приятелки.

"Всичко си знаем с нея, разбираме се с половин дума. Тео просто ме завладя. Изпитвах огромно уважение. На "вие" си говорехме дълго време. Даже цялата първа вечер бяхме на "вие". Той скъсяваше дистанцията, аз бях по-притеснена", споделя Кочева, която през лятото била кума на сватбата на Дария Симеонова и организирала моминското й парти, на което се случили неща, "оставащи само помежду им".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама