Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13597896 www.bgdnes.bg

Лилия Маравиля: Вече нямам нужда от подаръци

Актрисата отпразнува рождената си дата с двоен празник

Чаровната Лилия Маравиля посреща тазгодишната си рождена дата по пътя от морето и я изпраща на сцена под полите на Витоша. Актрисата, родена на 18-и януари във Варна, играе на бургаска сцена пред пълен салон с колегите си Силвия Петкова, Емил Марков и Иван Бърнев в постановката "Съседите отгоре" на 17-и вечерта. Пристига в дома си в София по нощите, а вкъщи я посрещат дъщеря й Паола и съпугът й Лука.

 

"Чакаха ме с едно Просеко и кутия бонбони. Това ми подариха. Но аз вече нямам нужда от подаръци - каквото ми трябва, си го купувам. Достатъчно ми е вниманието!", разказа в "На кафе" завършилата НАТФИЗ в класа на Крикор Азарян, Елена Баева и Тодор Колев актриса. 

Реклама

Навръх рождения й ден я очаква сериозна роля в представлението "Горчивите сълзи на Петра фон Кант" от Райнер Вернер Фасбиндер в театър "Сълза и смях". Режисьор на постановката е Пламен Марков, преводът е на проф. Владко Мурдаров, художник е Марина Райчинова. 

"Постановката е  доста тежка, трудна, отговорна, с много текст и аз реално не слизам от сцената", сподели с Гала Лили. "Колегите ми бяха много щастливи, че на рождената ми дата играя. Защото в последното действие героинята ми Петра празнува рождения си ден. И точно това беше много симпатично - на сцената имаше двоен рожден ден. Колегите "ме издадоха" на публиката и ми поднесоха прекрасен букет. Беше много мило и трогателно. Хубаво е да играе човек на рождения си ден!", разказа още Мария Касабова от "Стъклен дом" в ефира на Нова телевизия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама