Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13624712 www.bgdnes.bg

Скандалната участничка от първия сезон Благовеста Бонбонова: Новият ерген трудно ще си избере жена

Повечето момичета не са му по вкуса - фолкпевици и моделки, смята брюнетката

Участничката в първия сезон на риалити предаването "Ергенът" Благовеста Бонбонова разкри пред "България Днес", че имената на повечето участнички в настоящото издание са вече известни. Момичетата от предния сезон дори надушили клюката коя е взела последната роза тази година, но нямат право да разкрият самоличността й. Според Бонбонова обаче много от новите момичета не са по вкуса на пианиста Евгени Генчев и той трудно ще си избере подходяща половинка.

Реклама

"Евгени изглежда много сериозно момче, което има изисквания за жената до себе си. Имената, които се въртят като участнички, са предимно на моделки и чалга певици. Не съм сигурна, че точно някоя от тях би си харесал музикантът. Те имат скандален имидж", споделя Бонбонова, като за първи път разкрива и част от имената на участничките - това на фолкпевицата Джия и моделката Айлин Бобева.

Всъщност повечето имена на момичета вече се завъртяха в публичното пространство след появата на клип, в който се виждат лицата им. По информация на "България Днес" не всички наистина участват в епизодите, заснети в Турция.

Фолкпевицата Джия е една от реалните претендентките за червена роза. Истинското й име е Гергана Анчева и вече се пробва да пробие с обща песен с Емануела. За Джия се знае, че имаше връзка с футболиста Радослав Цонев, но двамата са разделени.

Атрактивната Айлин Бобева, която освен модел е и медалистка от световно първенство по шотокан карате до също участва. Горещата клюка около нея се появи след обща снимка с актьора Асен Блатечки. Така тръгна слух, че двамата са гаджета, но актьорът опроверга тази информация.

Според хора от екипа на предаването първоначално изтеклите кандидатки са сред най-скандалните участнички. В тайна се пазят имената на момичетата, които са с по-сериозен профил и имат по-голям шанс за сърцето на пианиста.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама