Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13730614 www.bgdnes.bg

Подкаст: Наталия Симеонова празнува рожден ден в ефира на подкаста “24 часа от живота”

Мисля, че животът ми би бил пълен и осмислен, ако мога да изрека в края му с чиста съвест към някого: Обичам те, благодаря ти, извинявай. Това си пожелава за рождения си ден днес Наталия Симеонова в подкаста “24 часа от живота”. Тя получи специален подарък - колаж от снимки от различните периоди в живота си. За своите 53 години тв водещата научава, че любовта е по-силна от смъртта дори. “Откакто загубих тате през 2014 г., го нося в сърцето си. По същия начин се чувства и Денис. И двамата му родители са покойници, но близките ни живеят в нас, във всяка наша дума и жест”, казва водещата в подкаста “24 часа от живота”.

На 18 години Наталия Симеонова попада в БНТ, преди това мечтата ѝ е да стане лекар. След като среща химията като ученичка, ѝ се иска да стане поне санитарка, но да ѝ мирише на болница. Години по-късно решава да е актриса, но не успява да мине последния кръг в НАТФИЗ и се отказва завинаги от театъра. Годината е 1988-а, когато тя чува обява по БНР за конкурс в БНТ за младежкото нощно предаване “Формула 5”. Конкурсът се състоя в едно студио в “Орландовци”, в което нямаше нищо освен камери и 500 души кандидати. След третия кръг Хачо Бояджиев събра избраните и ни каза: “Добрата новина е, че конкурсът приключи успешно за вас, лошата е, че конкурсът едва сега започва, разказва популярната тв водеща. Всеки ден ходят на обучение в телевизията, като първо минават през гримьорната. Там всяка сутрин намирали списък с имената на тези, които остават. По време на конкурса Анахид Тачева ѝ предлага да започне работа като говорител по чл. 64 (по заместване) на мястото на Титяна Титянова, но Наталия отказва. 

Връща ли се към телевизията, спомените ѝ за Хачо Бояджиев, от кои грешки си взе поука и още от Наталия Симеонова ще чуете днес в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” - 24chasa.bg, и във всичките ни подкаст платформи. Може да ни намерите вече и във вайбър, където имате възможност да задавате вашите въпроси към гостите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама