Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/13913164 www.bgdnes.bg

Хореографът Алфредо Торес: Как ще постя?! Аз съм от Куба!

Трябва ни време да се адаптираме към новия сезон, смята певицата Мими Иванова

"Е, аз съм от Куба, как ще постя?! Ние, кубинците, винаги сме гладни. В Куба също има пости, но те са 60-годишни. Комунизмът е постоянен пост там", каза за "България Днес" екзотичният танцьор Алфредо Торес по повод започналите в понеделник у нас великденски пости. Те са най-строгите от цялата календарна година и продължават цели 7 седмици.

Реклама

Кубинецът вече 22 години живее и работи у нас като хореограф, преподавател по латинотанци, актьор и автор на песни. Не крие, че обожава риба и морски деликатеси, а в България му харесва как се приготвя агнешкото месо. И, разбира се - шопската салата, но ракия не обича. Роденият в столицата на Карибската държава Хавана Алфредо пожела на втората си родина България в деня на Националния й празник да върви все така напред и нагоре в демокрация и добра политическа инфраструктура.

В този период на годината повечето хора се чувстват леко отпаднали и изтощени, независимо дали постят. Сега е моментът да заредят батериите си с повече витамини, убедена е съпругата на композитора Развигор Попов, певицата Мими Иванова. "Не постя стриктно. Покрай Развигор, на когото му се налага да веганства, рядко посягам към месото. И не ми е неприятно. Но като ми се хапва - ям. Разбира се, не така, както беше преди години", споделя изпълнителката на "15 лалета".

Според нея е нормално повечето хора да се чувстват изтощени, защото зимата си отива, идва пролетта. "Това е съвсем закономерно. Докато се адаптираме към новия сезон, минава време. Има дни, в които и аз се чувствам леко замаяна и уморена. Както сега. Може би, ако беше работен ден, щях да съм мобилизирана и в кондиция. А днес съм се отпуснала, защото ми е първият почивен ден от много време насам", откровена е Мими.

В момента певицата е извадила съкровищницата от позабравени творби, написани от съпруга й за нея. Скоро ще чуем песента "Пътуващи" от началото на 80-те години с нов аранжимент. "Напоследък главата ми бълва от нови идеи за пътувания. И това желание за странстване е като истински наркотик!", доверява ни информация на ухо Иванова.

Четете още

Професионалният танцьор Алфредо Торес: Латиното лекува душата

Професионалният танцьор Алфредо Торес: Латиното лекува душата

Мегз клекна пред Алфредо Торес

Мегз клекна пред Алфредо Торес

Алфредо Торес иска Елен Колева

Алфредо Торес иска Елен Колева

Алфредо Торес е седмичният победител в И аз го мога

Алфредо Торес е седмичният победител в И аз го мога

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама