Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/14180806 www.bgdnes.bg

Хора на каишки - по улиците, в клипове и в затвора

Униженията продължават, законът мълчи!

Най-известният случай е с Янко Ваташки и Недко Цигулката

В сряда в социалните мрежи се появи клип, на който в опита си да добият популярност представящите се като влогъри Емили, Чеченеца и Тошо Куката държат на каишка като куче момче, което е със специални потребности. Това разбуни духовете и накара ченгетата да се задействат. Емили, Чеченеца и Куката осъмнаха в ареста.

Гаврата, за съжаление, съвсем не е изолиран случай нито у нас, нито по света.

През 2017 г. в Слънчев бряг търсещ внимание и популярност младеж "разходи" по централните улици на курорта вързана на каишка като куче мадама с маска. Досущ като изкарана от филма "50 нюанса сиво", червенокоса жена с карнавална маска тип "Домино" се изживяваше като кученцето на млад мъж, докато е на каишка. Озадачаващата "разходка" по улиците на Слънчев бряг стигна своята кулминация, когато жената робиня започна да облизва и да целува обувките на господаря си. Гледката бе изключително неподходяща за плажуващите деца, чиято психика е лесно ранима. И като цяло бе гротескно за всички, които станаха свидетели на продължилата часове "гавра".

Реклама

Публичните пространства не са предназначени за подобни гаври, но това не пречи на някои хора да търсят популярност точно по този начин. В крайна сметка досега никой не е подведен под отговорност за подобни клипчета, всичко минава и заминава и хората забравят, а законите не се променят.

Освен случая в Слънчака без каквито и да е било последствия се разминава и Янко Ваташки-Лудия, който извършваше всякакви подобни гнусотии, но от друг калибър, и заснемаше сексоргии със затворници на каишки. Тук не става въпрос за единичен случай.

Всичко започва, след като арестантът Янко Ваташки-Лудия получава колет от близките си по повод рождения си ден в Централния софийски затвор. В него има както цигари, така и различни деликатеси и дрехи. В кауша Лудия ги трампи за мобилен телефон с камера. В същия ден след вечерята на затворниците група от 30-35 души напуска първа столовата и се събира в коридора пред спалните помещения. Надзирателите - 7 на брой, остават да пазят близо 800 души, които все още се хранят.

Заради рождения ден на Лудия групата решава да му организира невиждан досега спектакъл. Разсъблечени и с каишки на вратовете, 4-5 души започват да обикалят останалите и да пеят над половите им органи "Доко, Доко" и "Честит рожден ден". Двамата основни участници - Кьоравия и Недко Цигулката, започват сексуален акт, който е режисиран от Лудия. Сцената продължава близо 40 минути, което е свободното време на лишените от свобода, преди да бъдат вкарани в килиите. Останалите свидетели лаят и се наслаждават на потресаващата гледка.

Месец по-късно Лудия, който е следствен и няма присъда, е пуснат на свобода. Тогава Ваташки прехвърля записа на диск и го пуска в интернет. Твърди се, че филмът е бил и продаван. Подобни кадри бяха пускани и през 2019 г.

Впоследствие срещу Ваташки бе заведено дело заради видеоклипа с извращения, но на финалът той бе оневинен.

 В чужбина дереджето е същото

През 2014 г. в Лондон жена реши да разходи съпруга си на каишка из улиците посред бял ден.

Подобни сцени са се разигравали и все още се случват в Германия, Белгия, Америка и на много места по света. В някои от случаите това не става със съгласието на "кучето", но жертвите изпитват страх от покровителите си и търпят унижението.

Четете още

Емили Тротинетката: Накараха ме насила да участвам в ГАВРАТА с момчето на каишка

Емили Тротинетката: Накараха ме насила да участвам в ГАВРАТА с момчето на каишка

(ВСИЧКО ПО СКАНДАЛА, ОБНОВЕНА) Арестуваха Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката за гаврата с момчето на КАИШКА КАТО КУЧЕ

(ВСИЧКО ПО СКАНДАЛА, ОБНОВЕНА) Арестуваха Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката за гаврата с момчето на КАИШКА КАТО КУЧЕ

Реклама
Реклама
Реклама