Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/14816685 www.bgdnes.bg

НЕ МУ Е ЗЛЕ! Тенисистка теши плувеца Антъни Иванов

20-годишната Дария Радулова плътно до плувеца, който се забърка в допинг скандали

Има кой да утешава един от най-добрите ни плувци Антъни Иванов, който е замесен в големи скандали тези дни. Той получи наказание от 2 години заради неспазени антидопингови правила и ще пропусне олимпиадата в Париж догодина. Освен това Антъни влезе в големи пререкания с родната федерация.

Реклама

Плътно до Антъни е красивата му приятелка Дария Радулова. Тя стискаше палци за него дори край басейн "Диана", където се провежда държавното първенство по плуване. Антъни показа кадър, на който гушка красавицата, току-що излязъл от водата. Специалната подкрепа за спортиста връща усмивката на лицето му.

Двамата се запознават в американския университет "Вирджиния Тек", който Антъни завърши. Дария все още следва специалността "Бизнес мениджмънт". Двойка са вече повече от 2 години. Преди това за гадже на Антъни бе спрягана популярната гимнастичка Катрин Тасева.

Преди няколко месеца Иванов отправи публично любовно послание към гаджето си по повод нейния 20-и рожден ден.

"Обичам те безкрайно и нямам търпение да прекарам всяка секунда, която мога, с теб! 20 г. никога не са изглеждали толкова добре. Винаги ще бъда до теб, любов моя", бе изповедта на 23-годишния Антъни. На 17 юли той ще навърши 24 години.

В САЩ Дария е част от тенис клуб, който се състезава в Първа дивизия на колежанското първенство. Като първа ракета и на сингъл, и на двойки, тя има едва 2-3 загуби, откакто е зад океана.

"В един момент спрях с тениса. Взех 11-и и 12-и клас в България за една година. Имах високи оценки и на матурите и вече имах идеята, че трябва да направя нещо важно с живота си", разказва Дария за решението й да замине за Америка.

Реклама

В същото време скандалите около Антъни Иванов не спират. Той се оплака, че е бил "заплашен", че ще получи наказание, ако не спре да говори публично срещу федерацията по плуване. Нещо повече - той видя и допинг тормоз. Причината бе, че Иванов бе привикан да даде допинг проба след финала в събота.

"По регламент един от всичките 8 финалисти трябва да даде проба. Но защо избраха мен? Теглен ли е жребий, както трябва да бъде? Това е единственият случай в света, в който наказан е привикан да даде проба", избухна Иванов. В крайна сметка той се съгласи да бъде тестван, но бе категоричен, че става въпрос за целенасочена атака към него от страна на ръководството на федерацията.

"Аз лично бях предупреден от даден човек, че ако не си затворя устата, най-малкото ще е наказанието от 2 години. Представете си как се чувствах на старта след такова нещо, при положение че имам семейство и 2 по-малки сестри, както и приятелка", добави Антъни.

Четете още

Скандал в плуването: Предложили на Антъни Иванов по-малко, отколкото взима магазинерка

Скандал в плуването: Предложили на Антъни Иванов по-малко, отколкото взима магазинерка

Антъни Иванов скандално: Не ми се плува, много по-талантлив съм от останалите

Антъни Иванов скандално: Не ми се плува, много по-талантлив съм от останалите

Реклама
Реклама
Реклама