Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/14960322 www.bgdnes.bg

Линда спря да прави торти

  • Жената на бившия премиер Кирил Петков все по-рядко се вясва в сладкарницата си, остави работници да въртят бизнеса
  • Канадката се вълнува как върви новата й книга

Все по-рядко жената на Кирил Петков - Линда, е забелязвана в собствената си сладкарница, установяват вездесъщите папараци на "България Днес".

Реклама

Съпругата на бившия премиер върти бизнес със сладки изкушения в идеалния център на столицата. Само допреди няколко месеца Линда редовно можеше да бъде видяна в миниатюрното магазинче, сложила престилка на врата си и приготвяйки здравословни десерти. Но отскоро тя почти не припарва до сладкарницата. Или, ако го прави, е много рядко и само за да види как върви бизнесът - без да бърка сладките лакомства.

В момента, изглежда, канадката се вълнува само и единствено от продажбите на първата си книга. Както е известно, жената на бившия премиер Петков събра в издание лични рецепти, които е научила или сътворила през годините.

Неспящите фотографи на "България Днес" уловиха Линда Маккензи по време на редовната й разходка. Походът й започва от апартамента, в който живеят с мъжа си. Жилището също се намира на пъпа на София.

Блондинката залага на спорно-елегантен тоалет - дънки и черен потник. Тя носи удобни маратонки, за да не й се набият краката от прекаленото ходене.

За разлика от много други бивши премиерши, Линда не се притеснява да се разхожда из столичните улички. През част от времето жената на Петков цъка из телефона, най-вероятно следейки как вървят продажбите на книгата й. Линда не изпуска мобилното устройство от ръката си. И ходейки, забива очи в телефона, очаквайки с трепет да разбере как вървят продажбите на първия тираж на изданието й.

Началото на кариерата на Линда като кулинар започва преди години. Със семейството й по това време живеят в Брюксел, където Петков работи. А госпожа Петкова трябва да се грижи по цял ден за децата.

"Започнах да ходя по фермерски пазари, да търся продукти без глутен и захар, да събирам рецепти, а мама ми помагаше. Това беше началото. После се завърнах в България. Явих на конкурса "Мастършеф" и шеф Силвена Роу много ме вдъхнови", споделя Линда.

Четете още

Линда и дъщерята в Приморско

Линда и дъщерята в Приморско

И дъщерята на Линда и Кирил Петков ще става топготвач (СНИМКИ)

И дъщерята на Линда и Кирил Петков ще става топготвач (СНИМКИ)

Бившата премиерша Линда разкри отношенията си с Кирил Петков и призна, че най-много обичат мусака

Бившата премиерша Линда разкри отношенията си с Кирил Петков и призна, че най-много обичат мусака

Линда си показа тортата

Линда си показа тортата

Реклама
Реклама
Реклама