Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/15056591 www.bgdnes.bg

КУЛТОВО! Жоро Игнатов грейна на татуировка!

Жоро Игнатов грейна на татуировка! И то не с една, не с две, а с цели три ръце.

Продуцентът и репортер на предаването "Съдебен спор" сам се похвали в социалните мрежи с телесната рисунка, на която е изобразен изключително реалистично, като изключим, че има три горни крайника и всеки от тях държи микрофон.

"Някой ме е татуирал на крака си. Скоро и на други места", заявява през смях Игнатов, а публикацията му набира огромна популярност.

Реклама

На телесната рисунка Жоро е изобразен с характерното си шалче, което винаги слага над палтото си. Татуистът отлично е изобразил и лошите гримаси на лицето му, които се появяват, когато контактува с враждуващи страни на малкия екран.

Мнозина отбелязват, че все пак има голяма липса. На крака не е изписана най-популярната реплика на Жоро Игнатов: "Не сме дошли тук да правим скандали". Изречението е култово, тъй като в репортажите му почти винаги има скандали, нападки и обиди, което превръща "Съдебен спор" в любимо за любителите на публични драми. Дами публично заявяват под публикацията, че биха си татуирали надписа на тайни места, намеквайки че става въпрос за интимни области от тялото.

Самоличността на мъжа, който е изрисувал Жоро Игнатов върху крака си, засега остава в пълна мистерия.

Четете още

Жоро и Нана неразделни и във ваканция

Жоро и Нана неразделни и във ваканция

Жоро Игнатов помага на щъркели

Жоро Игнатов помага на щъркели

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама