Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/15692499 www.bgdnes.bg

Футболен триумф за синовете на Диана Габровска

Печелят всички купи на турнир в Сърбия 

Антоний е голмайстор на турнира, Плами грабва титли с два отбора 

Огромен триумф за синовете на Диана Габровска!

Младите футболни надежди спечелиха всички възможно купи на турнира "Чин Чин Къп" в Златибор. Антоний и Плами спечелиха три първи места при набор 2013,2014 и 2015. Плами е с две купи, защото участва в набор 2014 и 2015, а по-големият му брат Антоний стана голмайстор на престижния турнир.

Децата спечелиха купите като част от Футболна академия ВР, създадена и ръководена от Валтер Рудолф - играл в "Левски", "Славия" и "Локомотив" - София. Малчуганите не само мериха сили с отбори от Сърбия, Румъния, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Хърватия, Молдова и Черна гора, но и безапелационно спечелиха своите двубои.

Реклама

Набор 2013 на финала победи отбора на "Будва" - Черна гора с 2:0, набор 2014 победи отбора на "Динамо" -. Нови Сад от Сърбия с 2:0, набор 2015 победи отбора на "Слобода" от Босна и Херцеговина с 5:0.

При набор 2013 Денислав Иванов (2014) стана най-добър вратар, а Антоний Габровски голмайстор на турнира.

За набор 2015 това е втори триумф на сръбска земя, след като преди няколко месеца победиха с 4:1 на финал "Цървена звезда" на Гладиатор Къп в Белград.

"Няма по-хубаво чувство за един родител от това да се гордее с децата си и техните успехи. Това са резултати на саможертви от цялото семейство. И особено за децата, защото, когато другите деца излизат да играят в парка, те трябва да тренират, и то да пътуват много, за да могат да се развиват", сподели радостта си пред "България Днес" Диана, която е първата официална българска порнозвезда.

И добавя: "А относно това дали общината се гордее с постиженията им дори не ми се коментира. Само едно мога да кажа - щом не им трупат симпатии, знаем защо няма за какво да ги отразяваме, още повече като са синове на Диана Габровска".

Четете още

ЮБИЛЕЙ! Диана Габровска с 10-и филм за възрастни

ЮБИЛЕЙ! Диана Габровска с 10-и филм за възрастни

Синът на Диана Габровска стана футболна звезда

Синът на Диана Габровска стана футболна звезда

Реклама
Реклама
Реклама