Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16020707 www.bgdnes.bg

ПОРНОКРАЛИЦАТА Диана Габровска: Изборите без мен са скучни!

Засега нямам интерес към политиката. Засега 

КОЯ Е ТЯ

Диана Габровска е първата официална българска актриса в порноиндустрията. На миналите местни избори през 2019 г. изтекли голи снимки бламираха опита й да се бори за кметския стол в родното й градче Момин проход, а четири години по-късно тя вече е Мис Плеймейт и с 11 филма за възрастни за най-голямата гръцка компания в розовата индустрия sugarbabes.tv.

- Отминаха още едни избори за местна власт. Гласувахте ли и този път, г-жо Габровска?

Реклама

- На първо място, бих казала първите местни избори след моята кандидатура. А без мен този вот беше доста скучен (смее се). Разбира се, гласувах, това е наше право и дълг, ако искаме да опитаме да променим нещо в България. Въпреки че вече не искам да използвам тази дума "промяна". Искрено се надявам съвестта на повече българи да се е събудила и да не оставяме хорицата, които се продават за по 50-100 лв. да решават вместо нас, родината ни да бъде по-добро място за живеене и да не мислим как да емигрираме.

- Какъв е животът в Момин проход и очаквате ли да се промени?

- Хаха, за огромно съжаление, си е все същият, спрял в един негов си затворен свят, изпълнен със злоба, завист и лицемерие. Много би ми се искало да има повече инвестиции, защото потенциала Момин проход го има и ако това се случи, градчето ни ще стане едно страхотно място за живеене, работа, почивка и не на последно място, за лечение!

- Предишните местни избори се оказаха ключови за вас - голите снимки бламираха участието ви в кандидат-.кметската надпревара, а 4 години по-късно сте Мис Плеймейт и официално първата българска порнокралица. Какво предпочитате - да бяхте станали кмет на Момин проход или сегашната кариера във филмите за възрастни?

- Към тогавашния момент през 2019 г. съм искала да бъда кмет на Момин проход, сега съм в съвсем коренно различна посока и поне засега нямам интерес към политиката. Пак казвам - поне засега. (усмихва се).

- През какво преминахте тези 4 години? Какво загубихте и какво спечелихте?

Реклама

- Това е много труден въпрос и не може да се отговори в едно изречение. Но пък някой ден може и да имат възможността хората надълго и нашироко да видят и да разберат какво ми е коствало и какво съм спечелила и аз, и семейството ми.

- Какви тайни крие политиката? Какво остава скрито за обществото?

- Тайни - всичко е тайна! За много краткото време, за което се докоснах до нея, разбрах достатъчно и ми е жал за нас -народа, защото само ние сме потърпевши.

- Синовете ви са футболни таланти, които побеждават колоси като "Партизан" и "Цървена звезда" като част от футболната академия на Валтер Рудолф, но това сякаш не е толкова интересно за властта и обществото, докато купуваме чужденци на килограм в родното първенство и националите по футбол инкасират срамни загуби. Защо се получава така?

- Не съм аз човекът, който може да ги определи като таланти или не, има треньори, специалисти, които могат да кажат дали това е така. За нас като родители остава голямата емоция, радост и гордост от успехите им. И искам да изкажа огромните ни благодарности към Валтер Рудолф и академията му за всичко, което правят за развитието на нашите деца.

Относно родния футбол, предполагам, защото не съм футболен специалист, нещата са много прости като в държавата ни - в една класация на последните места, в друга на предпоследните, та така и във футбола всичко е резултат на начина на управление.

- Бихте ли опитали ново предизвикателство като участие в риалити предаване - "Игри на волята", "Биг брадър", "Фермата"? Следите ли някое от тях?

- Винаги съм била фен на "Фермата". През 2021 г. подадох документи за участие дори, но не бях одобрена. Обичам предизвикателствата и с удоволствие бих се включила, защото обичам да се предизвиквам. Смятам, че "Фермата" е точното място. Останалите просто не са за мен.

- Какво предстои оттук нататък пред Диана Габровска?

- Край мен винаги има нови и интересни неща. Предстоят още доста интригуващи събития, които тепърва ще стават ясни.

Четете още

ЮБИЛЕЙ! Диана Габровска с 10-и филм за възрастни

ЮБИЛЕЙ! Диана Габровска с 10-и филм за възрастни

НЕУДЪРЖИМА! Диана Габровска №1 в порното в Гърция!

НЕУДЪРЖИМА! Диана Габровска №1 в порното в Гърция!

Реклама
Реклама
Реклама