Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16166551 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова и Валери потвърдиха любовта си

  • Напук на злите езици за раздялата
  • Тя с дълбоко деколте и скъпоценни камъни и той по бяла ризка изгряха върху розовия килим на премиерата на новия филм на Яна Титова 

Мария Бакалова изгря с провокативно дълбоко деколте на галапремиерата на филма "Диада".

Холивудската ни гордост привлече всички погледи на гостуващите с разгърдената си пазва и не се притеснява от това. Актрисата е облякла много тънка блузчица за студения сезон, но затова се е метнала с широко бежово сако. Заедно с подходящ нощен грим, Бакалова е комбинирала тоалета си с хващащи окото аксесоари - висящи обеци с по седем скъпоценни камъка.

Реклама

Артистката също е сложила голям пръстен на средния си пръст. Очакваме скоро да видим друг пръстен на безименния от нейният любим - Валери Григоров.

Валери беше залепен до нея през цялата светска вечер, за да я пази от потенциални нападатели. Той беше облечен доста по-неглиже, отколкото любимата си - с риза и дънки. Изборът за неговия аутфит вероятно е бил такъв, за да накара Мария да изпъкне повече. Въпреки че се опасява дали някой ще се хвърли на изкусителната визия на русата актриса, все пак Валери иска да се похвали със своето съкровище.

Двойката е решила да съответства на дрескода на събитието - да има розово в тоалета. Явно, филмовата актриса предпочита да носи нещо, с което й е комфортно, отколкото да се подчинява на розовата гама.

За разлика от Мария топмоделката Александра Богданска се появи цялата в крещящо розово костюмче. "Работила съм с Яна Титова, но не съм гледала предния й филм. Яна е много смислен човек и очаквам да бъда жегната от нейния филм", вдъхновено коментира манекенката пред човек на "България Днес". Бившата на Даниел Петканов е в компанията с нейната агентка и най-добра приятелка, но скоро среща още едно попълнение в нейната група - Виктор Ергена.

Реклама

"Дойдох сам, не съм с никого", сподели Виктор. Известно време Ергенът стоеше сам с грамадна кутия пуканки и напитка в средата на фоайето със самотен поглед. Явно той бързо успя да си намери дружка, и то не коя друга, а красавицата Богданска.

Още една звезда реши да се появи с нещо розово - певицата Крисия. Вече порасналата ни победителка на "Евровизия". Въпреки че е в тон с тематиката, изпълнителката на "Планетата на децата" се появи със смачкани дрехи на червения килим. Явно това е модата в новото поколение.

Освен тоалетите на много от гостите червеният килим също беше розов. В тази вечер се набляга силно върху този цвят, тъй като е обвързан с цветовата гама на главната героиня на филма, в чиято роля влиза младият талант Маргарита Стойкова.

Освен светски личности също гостуваха и лица на политиката. Едно от тях е съвсем ново - кметът на Столична община Васил Терзиев, министърът на труда и социалната политика д-р Иванка Шалапатова. "Във филма се засягат проблеми за децата и младите хора в училищата и впоследствие да направим възможни подобрения в системата", заяви тя в компанията на зам.-министър на образованието и науката.

Четете още

Мария Гроздева ПРОГОВОРИ заедно ли са Мария Бакалова и синът й

Мария Гроздева ПРОГОВОРИ заедно ли са Мария Бакалова и синът й

Мария Бакалова опроверга слуховете за раздяла с Валери Григоров

Мария Бакалова опроверга слуховете за раздяла с Валери Григоров

Реклама
Реклама
Реклама