Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16225841 www.bgdnes.bg

Секси футболистка ражда от звезда на "Левски"

Бранителят Хосе Кордоба скоро ще става баща

Николай Михайлов не е единственият, който ще става баща за първи път в "Левски". Една от звездите на "сините", Хосе Кордоба, също очаква дете, научи "България Днес".

Панамецът и половинката му Емили Аросемена ще посрещнат рожбата си скоро. Сексапилната годеница на защитника е в напреднала бременност. Емили ще дари Хосе с дете до края на годината.

Реклама

Кордоба и бившата футболистка пазят в тайна щастливата новина, която са споделили само с близките си в клуба. Емили дори е изтрила профила си в инстаграм, където, преди да забременее, беше доста дейна. Двамата не спираха да се обясняват в любов в социалните мрежи и да качват атрактивни снимки заедно. Това секна в последните месеци. Защо е цялата тайнственост не е ясно.

Аросемена е сред най-атрактивните половинки на "Герена". Знойната панамка привлича погледите още от първата си поява на мач на "Левски". Интересен факт е, че тя бе доста известна футболистка в родината си. Носеше екипа на панамския "Спортинг СМ". Изостави своята кариера заради любимия мъж. Емили се отказа от футбола, за да се присъедини към Кордоба в България. Пристигна при Хосе в началото на 2022 година. Няколко месеца след трансфера му при "сините".

Още с идването си в София Емили стана непрестанно присъствие на мачовете на "Левски". Често подкрепя годеника си, облечена с фланелка на тима с неговото име и номер. Панамката се сприятели с половинките на бразилците и на Келиан ван дер Каап. Заедно викат за "сините" на мачовете.

Четете още

БОМБА! Николета Лозанова ще ражда на живо по телевизията

БОМБА! Николета Лозанова ще ражда на живо по телевизията

ЕКСКЛУЗИВНО! Николета Лозанова е БРЕМЕННА от Ники М.

ЕКСКЛУЗИВНО! Николета Лозанова е БРЕМЕННА от Ники М.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама