Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16370814 www.bgdnes.bg

Ваня Цветкова се завърна в България (Снимки)

С Ирен Кривошиева ходят при любимия архимандрит, правят купон и с приятели

Актрисата Ваня Цветкова, която от години живее в САЩ, от ноември месец е у нас, като ще остане до Нова година, научи "България Днес".

65-годишната красавица, която стана популярна с филма "Лавина" по книгата на Блага Димитрова, си изкарва прекрасно дните с най-добрата си приятелка Ирен Кривошиева. Двете красавици не пропускат културно събитие и концерт, а най-вече обичат да се забавляват на по чаша бира със стари познати. Между тях е и Петя Кръстева, първата българка, която по времето на соца имаше специално предаване за аеробна гимнастика по БНТ.

Реклама

И трите дами видимо са в добра форма, а приятелите им се радват на доброто им настроение.

За последно у нас Ваня Цветкова се снима през 2011 година в тв сериала "Седем часа разлика", а през 2013 г. - в сериала "Фамилията".

"Бих се снимала отново, ако има интересни предложения. Често си идвам в България, защото имам много приятели, които ми липсват", казва актрисата, която в Лас Вегас живее със сина си Павел.

"Той си има собствен живот, аз обичам да съм сама. Ако се появи някой мъж, на когото да се възхищавам и да искам да съм с него, добре. Ако не - здраве! Нали ние, българите, така обичаме да казваме", казва Ваня.

През 1990 г. актрисата замина за САЩ и стана крупие в казино в Лас Вегас. Не прави опити да се снима в киното. Уверява се, че в САЩ може да успееш, ако си на 18 години. А тя вече е "една жена на 33". Но предполага, че ако тогава е останала в България, сигурно щяла да се пропие, макар че не обича алкохол, прилошава й от него.

"Дано никога повече не ми се наложи да упражнявам професията на крупие. Тя е много тежка. Особено в Америка!", споделя Цветкова. В момента вече е пенсионерка, но и синът й не я изоставя.

Докато е в България, Ваня не пропуска да се обади на друг свой приятел - Иван Иванов. Двамата правят бележити роли във филмите "Лавина" и "Комбина".

Реклама

"Чуваме се непрекъснато, пишем си, все пак сме приятели, не се забравяме с Ванчето", казва актьорът, който й кумува в единствения брак с Павел Дойчев.

С Ирен Кривошиева се познават също отдавна. Двете намират общ език и обичат да си говорят на духовни теми. Преди дни посетиха и най-добрия си приятел сред духовниците - архимандрит Алексий Тасев, и дори си направиха селфи с него.

Четете още

Калин Сърменов се обясни в любов на Ваня Цветкова

Калин Сърменов се обясни в любов на Ваня Цветкова

Ваня Цветкова изкатери US каньон

Ваня Цветкова изкатери US каньон

Реклама
Реклама
Реклама