Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16371289 www.bgdnes.bg

Мария - карък №1 в любовта

  • Нямат край сърдечните драми на миньончето 
  • Отварачката все не случва на мъже, но ги избира заможни

Една връзка със сигурност се помни с доброто, но ако стане въпрос за сърдечните авантюри на певицата Мария - тя е абсолютен карък в любовта.

Реклама

Отварачката, както е популярно сексапилното миньонче, така и не случва на мъже. И скоро зад гърба си може да има цели 3 развода, а е само на 41 години.

Съпруг номер №1 на Мара бе Димитър Андонов, известен като син на бивш зам.-кмет на Благоевград. От него е й единственото й дете - Марая. Той й предложи брак през 2006 г. В началото всичко е прекрасно, но по-късно двамата се разделят поради "несходство в характерите".

По-късно палавата Отварачка се хвърли в обятията на още по-заможен бизнесмен - Християн Гущеров, който на всичкото отгоре е милионерски наследник.

Връзката между Мария и сина на Добромир Гущеров продължи пет години. Певицата се хвалеше с шестзвезден луксозен живот, скъпи коли, последните колекции на световни дизайнери и екзотични почивки. Гущеров плащаше и скъпото образование на щерка й Марая. Милионерският наследник дълги години увещаваше миньончето да слезе от сцената и да са истинско семейство, но Мара отказваше. И така изведнъж Християн поиска развод, а фолкаджийката остана без пукнат лев.

"Аз съм си продала бижутата, апартамента ми на кредит, нямах кола, нямах една стотинка, като се разделих с Християн. Чудех се как ще плащам училището на дъщеря си", жалваше се тогава Мария.

Драмите с мъж №3 за изпълнителката Мирослав Соколов започват още преди да се врекат във вечна вярност. Два месеца преди сватбата им, която бе през декември 2021 г., възлюбеният на Мара насочва пистолет към главата на певицата. Кавгите между гълъбчетата за пред публиката били редовни, издават близки до двойката. Самата Мария разкри, че в изблик на ярост също е блъскала по съпруга си.

В началото на годината Мирослав дори напердаши яко изпълнителката, наблъскана със силикон. След като стана жертва на домашно насилие, певицата искаше да се развежда с Миро. Но размисли - оттегли молбата и се върна при бизнесмена, който също е доста заможен. И уж двойката бе щастлива, но като гръм от ясно небе долетя новината, че Мария е пред нов развод. Самата фолкаджийка отказа коментар по темата, но смени фамилията си с моминската си. А за капак премахна и всички общи снимки с Миро. Причината за проблемите на звездната двойка засега са неясни.

Четете още

Мара Отварачката разкри най-голямата ГРЕШКА в живота си

Мара Отварачката разкри най-голямата ГРЕШКА в живота си

Мара Отварачката плаши със смърт при изневяра

Мара Отварачката плаши със смърт при изневяра

Реклама
Реклама
Реклама