Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16732324 www.bgdnes.bg

Алена категорична: Ще газим политическа кал до 2030 година

Негласуваният имунитет на Борисов държи сглобката 

КОЯ Е ТЯ

Светлана Тилкова-Алена е завършила международни икономически отношения и икономическа журналистика във ВИИ "Карл Маркс" - сега УНСС. Дълги години е практикувала професията у нас и в чужбина. Изучава нумерология от 1971 година, а астрология - от 1977 г.

- Алена, каква според звездите ще е политическата обстановка в страната ни през 2024 година?

Реклама

- Напрегната, дори скандална пред обществото и спокойна, почти дружеска зад кулисите на управлението. Но да не забравяме желаещите да разглобят сглобката. Те все още са с малък шанс преди всичко заради гласуването с машини. Продължаваме да сме в калта и така ден след ден до 2030 година и за съжаление планетарните аспекти ни подсказват, че не са изключени още няколко след това, като следствие от политическия хаос след 2021 година.

През януари демонстрацията на некадърност на родни политици при общуването им на междудържавно ниво ще доведе до сриване на авторитета на България. През юли България рискува да загуби ценна подкрепа заради желанието на поласкани родни политици да се домогнат до привилегии, които може и да се окажат измамни. През декември български политици заради обещания, дадени в очакване на лично облагодетелстване, са способни да нанесат дългосрочни и дори необратими щети на България и народа ни, а Европа ни гледа с недоверие.

- Какво е бъдещето на сглобката и ще продължи ли да съществува?

- Сглобката съществува по волята на потаен владетел на човешки тайни, каквито очевидно в некоалицията са в изобилие. Ще съществува, докато стане ненужна на нейния творец. Този е най-големият страх на управляващите - кога ще станат ненужни, защото в управленския триумвират отлично се разбират. Но тук астрологията няма как да бъде полезна, защото не се знае от многото спрягани имена кой е истинският кукловод на сглобката и неговата дата на раждане.

Преди повече от година написах, че заради астрологични аспекти стабилно правителство в България може да има в края на 2023-а или в началото на 2024 година, което ще спре кръговрата на предсрочните избори. Тази планетарна подредба помага на сегашното управление и допълнително го стабилизира. Когато тълкувах хороскопа на правителството на Денков през юни, признавам си, направих грешка, като написах, че "правителството ще приключи в рамките на седмица, след като бъде свален имунитетът на Борисов". Негласуваният имунитет на Борисов е националната ценност на България и той крепи сглобката. Астрологичните възможности са три.

Правителството да оцелее до края на мандата, при това без ротация, защото оставката е твърде рискована, ако Борисов запази имунитета си.

Правителството ще падне седмица след като имунитетът на Борисов бъде свален с гласуване от народните представители, защото той ще започне да мъсти.

Реклама

Третият вариант, който се появи като планетарен аспект през ноември 2023-а, е лидерите на ПП-ДБ и стоящите зад тях, все по-набиращи самоувереност за непоклатимост, да преценят, че Борисов повече не им е нужен, в тежест им е, уронва им името и авторитета. Дораснат ли до това прозрение, което планетите разкриват, че е на път да се случи, Борисов светкавично, в първият удобен момент ще бъде пожертван.

- Каква ще е ролята на ПП-ДБ в политическия живот у нас?

- В мига, в който ПП станат ненужни на кукловода, творящ с тези поставени лица бъднините на България, от значими днес те ще спрат да съществуват по две причини. Първата е, че ще изпаднат от Народното събрание. Втората, че законово укорими техни тайни ще бъдат огласени и някои от водачите на ПП ще предпочетат да напуснат България.

- А какво е положението с ГЕРБ?

- ГЕРБ е партия, астрологично програмирана и правилно регистрирана, създадена да съществува много след Борисов, който прави и невъзможното да я унищожи и тъй като не може да го стори, разпъжда всички стойностни стари партийни членове и се обгражда с младежи, за които неговото политическо минало е енигма, която не ги интересува, важно е да угодят на водача на сектата и да стигнат до високи постове. Все пак ГЕРБ е партия с бъдеще за разлика от ПП, които от раждането си са на изкуствено дишане.

- Възможно ли е Слави Трифонов да има по-ярко присъствие на политическата сцена, или ще продължи да има предимно изяви във фейсбук?

- ИТН пропиляха златния си шанс, който им бе даден. На тях ролята на бунтара опозиционер по им приляга. За управление не стават, не защото аз го казвам, а защото такива са планетарните подредби в часа, в който много тайно се създаваше партията, не един, а два пъти, а впоследствие и денят на съдебната им регистрация потвърди. В изборите ИТН ще са винаги около границата на изпадането или малко над нея. Ето защо Трифонов ще се чувства по-комфортно със своите фейсбук изяви.

- Какво ще е ролята на президента Румен Радев през 2024 година?

- Президентът ще си казва мнението, ще пътува по света и нищо повече. Синекурна и добре платена длъжност.

До следващия си рожден ден Румен Радев е в година на трудности, спънки поради независещи от него причини, които няма как да предвиди, провал на начинания, колкото и добре да започнат. В такава трудна година успешна е единствено рутинната работа. Годината му на глобална промяна, която ще формира следващите девет години от неговия живот, започва на рождения му ден 2024-а. Дали промяната ще е позитивна или негативна, зависи единствено от неговите правилни или грешни действия.

- Ще успее ли държавата ни да се пребори с растящите цени и инфлация?

- Как може да се потисне инфлацията, след като в отчета си за шестмесечната работата на правителството премиерът Денков каза, че през 2024 г. доходите ще изпреварят с близо 20% инфлацията. Ако е истина казаното, това означава да наливаш бензин в огъня и да чакаш да угасне.

- Светло или тъмно е бъдещето за България според прогнозите за 2024 година?

- Аз съм краен оптимист по природа и ми е тъжно да кажа, че предстоящата година за България може да е спокойна, в търсене на разбирателство и примиренчество между поколенията в противовес на войната между тях от предходните години, но в година на кармична разплата бъдещето никога не би могло да е светло.

Четете още

Топастроложката Алена с прогнози за известните през 2024 г.: Николета Лозанова и Ники М. може да имат проблеми

Топастроложката Алена с прогнози за известните през 2024 г.: Николета Лозанова и Ники М. може да имат проблеми

Топастроложката Алена пред "България Днес": 2024-а започва с умора, но ще завърши с пари

Топастроложката Алена пред "България Днес": 2024-а започва с умора, но ще завърши с пари

Реклама
Реклама
Реклама