Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16776015 www.bgdnes.bg

16-годишният син на Божинов с първо гадже

Валери-младши и Ивет са лудо влюбени, Алисия заедно с тях на Малдивите

Валери Божинов-младши за първи път се носи на крилете на любовта. Синът на бившия футболист Валери Божинов и фолкпевицата Алисия, който е на 16 г., за сефте показа гадже.

Любимата му се казва Ивет Кочова и изглежда по-голяма от него, но засега не е ясно дали това е така. Знае се едно - девойката вече е спечелила мама Алисия на своя страна. Дотолкова, че певицата посрещна Нова година с младата двойка на Малдивите. Не е ясно дали с тях е бил и настоящият любим на Алисия, когото тя ревниво крие.

Реклама

Компанията замина за райското място малко преди настъпването на 2024-та. Останаха там около 10 дни. Именно от Малдивите Валери-младши и Ивет демонстрираха любовта си. Девойката качваше сторита почти всеки ден. В тях двамата се наслаждават подобаващо на романтичното място. Кочова показа и посрещането на Нова година. За компанията това се случи на брега на океана, където им бе приготвена маса със свещи. Преди това Ивет и Валери се снимаха за спомен до един от басейните в комплекса.

Влюбените младежи и Алисия отседнаха в едно от най-луксозните места на Малдивите - The Westin Maldives Miriandhoo Resort. Курортът е под шапката на една от най-известните вериги в света "Мариот". Разположен е във водата в биосферния резерват на ЮНЕСКО в атола Баа, заобиколен от Индийския океан. Разполага със 70 вили. Най-евтината нощувка в момента е $845. Със сигурност около Нова година цените са били по-високи.

Самата Алисия не се натрапваше много на влюбената двойка. Тя пак качи няколко самостоятелни снимки от райското кътче.

Четете още

Чалга дивата Алисия мина на плодова диета, почива на далечни острови

Чалга дивата Алисия мина на плодова диета, почива на далечни острови

Божигол награби корейка

Божигол награби корейка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама