Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/16890633 www.bgdnes.bg

Мини Мис България стана звезда във филм с Башар Рахал и Ники Илиев

Мартина Кондаклиева е 5-кратна шампионка на страната 

Партнира си с Башар Рахал, Ники Илиев и Ивайло Захариев в "Пулсът на танца" 

5-кратната шампионка на страната по спортни танци и носителка на титлата за красота Малка Мини Мис България Мартина Кондаклиева е голямата звезда на най-новия български филм "Пулсът на танца", чиято официална премиера в кината е на 9 февруари.

Реклама

Детето чудо на спортните танци у нас обира овациите на всички актьори и на режисьора Георги Костов със своите актьорски умения. В лентата има заснети кадри от истински състезания на шампионката и това го прави още по-вълнуващ и истински.

Филмът разказва за деца танцьори и техните проблеми по пътя към успеха. Мария играе самата себе си, като историята й е послужила за основа на лентата. Филмът е по идея на Юлия Порязова, която преди да замине за Турция, става шампионка на България в нейната категория и след заминаването спира с танците. Те й остават най-голямата страст, а днес Марти жъне успехи точно в тази насока.

"Трудно се съчетават ангажиментите на Марти - училище, тренировки, пътувания, уроци, но тя от малка е свикнала да планира всичко по график, като в свободното си време, което е доста малко, предпочита да си почива вкъщи или на село при баба и дядо и да си играе с домашните ни любимци. Марти в момента ходи и на актьорско майсторство в детска театрална школа. Много й харесва да е пред камера и на сцена, обича да завладява публиката, когато танцува, но в реалния живот е доста обрана и скромна", споделя пред "България Днес" за Марти нейната майка Юлия.

Мартина е 5-кратна шампионка на България (включително и за 2023 г.), трета във всички категории в шампионата на Румъния (2022 г.), първа на Европейско първенство (проведено в румънския парламент в категория "Джуниър 1") и с многобройни първи места на национални и международни турнири.

"Партньорът на Марти Кристиян Дончев е от Варна и двете деца полагат много големи усилия. Тази събота предстои голям международен турнир в Анкара и се готвим усилено, защото Марти и Кристиян в момента са една от топдвойките в света в тяхната категория благодарение на труда и треньорите", разкрива още Порязова, която е първата българка, пробила в турското кино.

Мартина Кондаклиева знае три езика и е отличничка. От малка майка й Юлия я учи, че за да постигне нещо голямо в живота, трябва да полага усилия и труд. Въпреки титлите за красота тя знае, че не трябва да разчита на външността си, а трябва да се бори за мечтите си и да ги постига с труд и постоянство.

Реклама
Реклама
Реклама