Реклама
https://m.bgdnes.bg/krimi/article/18906846 www.bgdnes.bg

Агитки на "Левски" и ЦСКА-София се млатят в столичен мол

ММА боецът Найм Селим - Зомбито, мята столове по опонентите си

Агитки на "Левски" и ЦСКА-София се млатят брутално в столичен мол. На част от кадрите се вижда и ММА-боецът Найм Селим - Зомбито, който хвърля столове. Той е привърженик на ЦСКА-София с треньор Деян Топалски, който от своя страна също е ултрас на "червените" от фракцията "Animals".

Зомбито е многократен републикански шампион по кикбокс стил лоукик за юноши в младша и старша възраст. През 2023-та година Селим стана шампион в категория 71 кг и 75 кг, а тази година завоюва първо място на републиканското първенство в категория 81 кг, като отказа и четиримата си опоненти.

Реклама

По това време молът е пълен с всякакви посетители. За зверското меле разказва Илиян Илиев, който е очевидец на боя и е качил видео в социалните мрежи, пред Нова тв.

"Със сигурност бяха агитки, гледаха се и се дъхаха. Исках да ги снимам, защото не съм от София и само съм чувал за такива. И както ги снимам - изведнъж започва бой, чупят се шишета. Охранителите са възрастни, няма какво да направят. Родители започнаха да се крият по магазините", разказва Илиев.

Били се между 15 и 20 души. Боят продължил 4-5 минути, след което охраната повела побойниците към полицията. Това са хора под 18 г., така ми се сториха, и не съм сигурен доколко полицията може да се занимава с тях, разказа Илиев.

"Зомбито ме погледна, каза ми: Я го снимай това, и ме замери със стъклено шише, каза Илиев. Той получил заплахи в социалните мрежи, че ще го причакат и пребият.

Имаше много мъже в мола, но никой не направи нищо. Много хора снимаха, но не качиха нищо. Дори ми писаха да изтрия моите кадри, явно се плашат и трият", коментира Илиев. Не потърсил полицията, защото заплахите му се сторили празни, а и заминава в чужбина.

По неофициална информация в полицията има задържан за мелето, но дали става въпрос за Зомбито, не е ясно.

Четете още

Побой на работното място: Готвач твърди, че е пребит от шефа си

Побой на работното място: Готвач твърди, че е пребит от шефа си

Удължават срока на разследването за побоя над Светлана Гущерова

Удължават срока на разследването за побоя над Светлана Гущерова

Реклама
Реклама
Реклама