Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17199170 www.bgdnes.bg

Тези симптоми предупреждават, че артериите ни са запушени advertorial icon

Ако лесно и бързо се уморявате, ако имате мускулни крампи, ако имате студени крака и ръце, световъртеж, ако чувате пищене в ушите, страдате от главоболие и имате проблеми с концентрацията и паметта - всичко това означава, че вашите артерии са в някаква степен запушени от натрупващия се холестерол и калцирана атеросклеротична плака и се нуждаят от бързо пречистване.

ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР е революционната комбинация от фитоекстракти с мощно действие върху лошия холестерол. Научно е установено, че молекулите на съединенията в продукта се свързват с тези на холестерола в кръвта и го извеждат още от първия прием. Така само след едномесечен прием може да се забележи намаляване нивата на лошия холестерол до 50% без промяна в хранителния режим и двигателната активност на пациента.

Препоръчван от кардиолози като съпътстваща терапия при пациенти с прекарани инфаркти и инсулти, но и такива с високо кръвно и аритмия, тъй като действа благоприятно и при тези заболявания. Ако вече сте прекарали инфаркт или инсулт, нуждата от профилактично пречистване на кръвоносните съдове от холестерол е изключително голяма, за да се предотврати повторен рецидив. Ето защо специалистите препоръчват приема на иновативния препарат ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР, който ефективно се грижи за еластичността на цялата кръвоносна системата, като пречиства едновременно с това и от лошия холестерол.

ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР е продукт от изцяло натурални съставки, който доказано намалява количеството на лошия холестерол в организма. Съдържа концентрирани екстракти от бял трън, зелен чай, чесън, Витамин В3 (ниацин), фолиева киселина, Витамин С (аскорбинова киселина).

Профилактичното приемане на ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР помага за поддържане нормални нива на холестерол в кръвта и поддържане на максимална еластичност на кръвоносните съдове.

Поръчайте сега ХОЛЕСТЕРОЛ КЛИЙНЪР на промоционална цена от 21 лв., вместо 42 лв. за опаковка (едномесечен прием) или 3 бр. за 63 лв. за пълен курс на терапия.

Обадете се сега на телефон 0877 72 10 40 или поръчайте на интернет страницата www.biotica.bg.
Продуктът може да бъде закупен и от магазин Биотика на адрес София, бул. “Христо Ботев” №60.

Реклама
Реклама
Реклама