Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17257644 www.bgdnes.bg

Баскетболна звезда глези жената със СПА

След победата над Германия

Ти си моят герой, пример и опора, казва Ангелина за любимия си

След като си съсипал от бой световния шампион по баскетбол Германия, редно е да разпуснеш подобаващо!

Звездата на България Христо Захариев обича да глези красивата си съпруга Ангелина в лускозни СПА комплекси, разузна "България Днес". "Един ден, който ще помним дълго!" Това написа Ангелина в инстаграм след успеха на родните национали над немците и публикува семейна снимка с Христо и тяхната малка дъщеричка - Кристина.

Реклама

Тримата празнуват заедно успеха и вече планират следващата си дестинация за почивка. Много е вероятно семейство Захариеви да посетят първо един от любимите си СПА курорти - Сандански, тъй като за море е още рано. Христо със сигурност ще заведе фамилията и на морския бряг.

В социалните мрежи Ицо и Ангелина често качват снимки от плажа, като за тях предпочитани локации са френският Сен Тропе и гръцкото село Кале чифлик. От българското Черноморие най-много харесват плажа в Бургас. Красивата адвокатка, която си пада по водата, не пропуска да качи снимки по бански в интернет. Тайната на щастливото семейство е в постоянството. Христо и Ангелина са заедно вече от години. Сгодиха се през лятото на 2019 г., като баскетболистът поиска ръката на любимата си жена по време на ваканция на Френската ривиера. Две години по-късно Христо и Ангелина се женят в Боровец.

Ангелина Захариева развива успешна юридическа кариера и сега работи в нотариална кантора. Преди това Захариева е трупала опит в адвокатска компания.

Ангелина открехва вратата за личния си живот и признава, че е голяма почитателка на високите токчета. Живее здравословно и пие много вода. За госпожа Захариева перфектната вечер включва добра компания, вино и бял шоколад с лешници. Жената до Христо го подкрепя безрезервно още от деня, в който са се запознали.

"Всеки път, когато някой си помисли, че вече няма да се изправиш - ти го правиш - пише за мъжа си влюбената Ангелина. - Успяваш с много труд и постоянство. Гордеем се с теб! Откакто се познаваме, си моят герой, пример и опора. Нямам търпение да сбъдваме още много мечти заедно."

Реклама
Реклама
Реклама