Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17420859 www.bgdnes.bg

Правят аутопсия на починалия в училище Момчил

Аутопсия ще бъде извършена днес, за да се установи окончателно каква е причината за смъртта на момчето, което вчера следобед почина в двора на казанлъшко училище.

Предварителното заключение на медиците е, че здравословен проблем е предизвикал смъртта. Както „България Днес" съобщи четвъртокласникът рухнал на земята докато играе в двора на СУ "Екзарх Антим I". Съучениците му са в шок. Те буквално са видели как 11-годишният Момчил рухва на земята, предаде Нова телевизия.

Реклама

Първи реагира учителят по физическо, който е бил наблизо. Повикана е медицинската сестра на училището, която, докато пристигне линейка, постоянно реанимира детето.
В момента, в който линейката пристига, медиците само констатирали смъртта на момчето. Реакцията на училището и Спешна помощ е била много бърза, но въпреки това се е стигнало до фаталния край.

Малкият Момчил е бил едно от будните деца, обичан от всички – от учителите и своите съученици.

В училището е обявен ден на траур. На сайта на школото се появи следната позиция:
„Днес едно прекрасно дете, едно от децата на СУ "Екзарх Антим I", внезапно ни напусна и безвъзвратно пое по пътя към вечността.
Екипът на СУ "Екзарх Антим I" поднасяме своите най-искрени съболезнования на семейството, приятелите и близките на нашия възпитаник. Случилото се днес е огромна трагедия, която ще остави своя отпечатък върху всеки от нас, защото едно от децата ни вече не е между нас.

Ръководството на училището ще окаже пълно съдействие, при нужда, както на родителите, така и на компетентните органи.
Нека е светъл пътят на едно слънчево дете! Да е в мир и покой душата му!
Сили и кураж на семейството му!"

Четете още

ТРАГЕДИЯ! Дете почина в училище в Казанлък

ТРАГЕДИЯ! Дете почина в училище в Казанлък

Дете почина във врачанско училище

Дете почина във врачанско училище

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама