Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1742668 www.bgdnes.bg

Министър прави сватба, Станишев - второ бебе

Наближат ли избори, и политиците започват да трупат рейтинг за себе си и партиите си с личен пиар.
Власт и опозиция от дни наред започна да обявява бракове и бебета в проект, установи „България Днес".

За пореден път министърът по еврофон-довете Томислав Дончев обяви, че дълго няма да се заседява като ерген и е време да коленичи пред дългогодишната си любима Светлана с предложение за брак.

Той обаче все още увърта за дата на сватбата, въпреки че лично премиерът Бойко Борисов му нареди да надене брачните окови още миналата година.
Повелята на премиера не бе изпълнена и медиите заринаха Дончев с въпроси кога най-сетне ще се ожени.

„Честно казано, нито съм избирал дата, нито сме обмисляли кога да се случи това със Светлана. Няма да стоя ерген цял живот, разбира се, все някога ще се оженя, това е категорично. Но по никакъв начин не бих свързал сватба с избори или някакво друго политическо събитие", категоричен бе пред „България Днес" Дончев.

Министърът по европарите уточни още, че от години е заедно с любимата си Светлана и е време да се оженят, но нито е оглеждал годежен пръстен, нито пък е резервирал дата и църква.
За потенциалната сватба на Дончев и красивата му приятелка се говори на приливи и отливи, коментират министрите от кабинета. Причината е, че тъкмо когато намери време за себе си, министърът е залят наново с ангажименти

В края на миналата година Дончев сподели пред „България Днес", че ще изкара със семейството си новогодишните празници, „за да установим взаимно колко сме се променили, че цяла година не можехме да се видим". Част от колегите на министъра уточняват, че ако се ожени тайно, никой няма да разбере. Причината е, че моминското име на приятелката му е също Дончева.

Междувременно от опозицията не стоят със скръстени ръце и отвръщат с две в едно. Соцлидерът Сергей Станишев, който обяви, че ще сключи брак с майката на дъщеря си Моника Йосифова това лято, даде анонс и за второ бебе. По време на визита във ВМЗ - Сопот, лидерът на БСП и председател на ПЕС не пропусна да намекне, че скоро дъщеричката му Да-рия може да има братче или сестриче.

„Ще има още една малка Дария, дай Боже, но не се знае кога Тези неща не могат да се планират", уклончив бе Станишев. Той уточни, че детето му е най-голямата му радост.
„Всичко ме радва в Дария, като се прибера вечер вкъщи и я прегърна", уми-лява се иначе острият тон на червения лидер.

Надя ПАНКОВА

 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама