Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1744733 www.bgdnes.bg

Плевнелиев с подарък за Юлияна от Париж

Първата дама Юлияна Плевнелиева очаква да получи елегантен подарък от града на любовта - Париж. Президентът Росен Плевнелиев замина за френската столица навръх рождения ден на съпругата си.

Държавният глава е на работно посещение във Франция, където ще се срещне с генералния секретар на ЮНЕСКО Ирина Бокова и френския си колега Франсоа Оланд. Въпреки натоварената програма на Плевнелиев, който ще посети и мемориала на Холокоста, част от екипа му, който пътува с него, може да помогне в избора на подарък за първата дама.

Президентът ще произнесе и слово на официалната церемония в памет на жертвите от Холокоста и ще разгледа българска документална изложба за спасяването на евреите у нас. Президентът надали ще има време сам да купи подаръка и да изненада първата дама с армаган от Франция, но част от приближените му очаквали той да се върне с изненада за жена си от Париж. Междувременно в офиса на Юлияна Плевнелиева
започнали с купоните още миналата седмица, когато фирмата, в която работи първата дама,  отпразнувала една година.

Плевнелиева се прочу като първата дама, която отказва да го придружава на протоколни събития. Тя често се изказва остро срещу управляващите в социалните мрежи и държи на независимостта си.

От „Дондуков" 2 издадоха пред „България Днес", че букети, картини и подаръци не са пристигали за първата дама на президентския адрес. Малцина ще честитят с формалности рождения ден на Плевнелиева, която предпочитала да бъде с приятели и тримата си синове на празника, отколкото на формални и скучни събития.

Симона БОРИСОВА

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама