Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17465308 www.bgdnes.bg

Слави Трифонов: Това със смачканата физиономия на Денков бяха двете най-унизителни минути в историята на БНТ

Лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира извънредното обръщение на примера в оставка Николай Денков. Слави излезе с публикация, в която обяви: "това бяха двете най-унизителни минути в историята на БНТ".

"Току що гледах изявлението по БНТ, в размер на 2 минути, на министър-председателя в оставка, Николай Денков. Оставям на страна факта, че той е в оставка и като какъв се изказва точно в 20:00 ч. по обществената телевизия. И като се има предвид молещия му се глас, смачканата физиономия, която иска да я съжаляват, гордата стойка на човек, който всеки момент очаква да яде бой, фактът, че това същество 9 месеца е било министър-председател на България - това са двете най-унизителни минути в историята на Българската национална телевизия."

Реклама

Малко по рано Слави направи и друг коментар във фейсбук. Той изказа мнение, след като стана ясно, че Мария Габриел оттегля кандидатурата си за министър-председател на България.

"След поредица от безумни, глупави и унизителни обрати, днес стана ясно, че най-вероятно, логично и с облекчение отиваме на избори. Защото Мария Габриел, на пресконференция каза, че оттегля кандидатурата си за премиер и отиваме на избори. Следващият мандат ще отиде в ПП-ДБ. Тях, напълно логично, никой няма да ги подкрепи. Третият мандат, в когото и да отиде - той ще го върне и така, съвсем правилно, отиваме на избори. Да, има хора, на които това не им харесва, но уважаеми приятели, това са хора, които се страхуват от избори, което съвсем логично означава, че се страхуват от демокрацията. Защото, когото и от тези хора да питате: "защо се страхува от избори", той ще избълва един куп лъжи, но всъщност, той се страхува от резултата от тези избори, а всъщност - няма никакво значение дали се страхува или не се страхува, защото така или иначе си заминава", поясни Трифонов.

"И така, най-после, тази агония приключи и забележете, тя не беше обидна само за участниците, а беше най-вече обидна за хората, които освен наблюдатели са и избиратели. Тоест, уважаеми хора, български граждани, абсолютно съм сигурен, че вие заслужавате уважение, благодарност и най-вече заслужавате съвсем друга политическа класа, която сега се надявам да си изберете на следващите избори. Гласувайте с разум, бъдете умни, за да бъдете силни. Вие сте на ход!"

Четете още

Слави Трифонов: Кирил Петков се моли на Бойко Борисов като котенце

Слави Трифонов: Кирил Петков се моли на Бойко Борисов като котенце

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама