Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17482829 www.bgdnes.bg

Не е за вярване! Чалга дивата ДесиСлава става баба до дни

Младите родителите - Майки и Анджела, вече са готови с всичко за бебето

Не е за вярване! До дни 45-годишната фолкпевица ДесиСлава ще стане баба. Любимата на наследника на изпълнителка - Майки, Анджела ще роди всеки момент. Терминът на изгората на големия син на попфолк звездата, е в края на месеца.

Бъдещите родители вече са напълно готови за раждането. Наследникът на една от иконите на чалгата у нас ще стане татко на момиче. Според слуховете бебето ще бъде кръстено именно на популярната си баба.

Реклама

Самата двойка се похвали, че се е оборудвала с всичко необходимо - дрешки, легло, количка и т.н. Дори стаята на бебето вече била подготвена, подредена и боядисана.

"Всички покупки за нашата принцеса са вкъщи", похвали се големият син на ДесиСлава - Майки.

Любимата на Михаил, както е рожденото име на наследника на певицата, е с цели 5 години по-голяма от него. По професия е фризьорка, а една от най-обичаните ни певици много харесвала изгората на сина си.

Изпълнителката пък нямала търпение да гушне първородната си внучка. Само преди дни ДесиСлава заведе Майки и Анджела в манастир, където да запалят свещичка и да се помолят всичко да е наред с бебето.

Певицата е научила, че ще става баба, малко преди участие на концерт.

"Синът ми го каза с един изцъклен поглед и аз веднага го попитах: "Това ли е, за което си мисля?". И той отговори, че ще чакат бебе". Не можете да си представите какви чувства, какви емоции забушуваха в мен. Предпочитах да изживея тази радост сама, но така се получи, бях на сцената", разкри ДесиСлава преди време.

Четете още

НАЗДРАВЕ! ДесиСлава си пийва на сцената

НАЗДРАВЕ! ДесиСлава си пийва на сцената

Фолкпевицата ДесиСлава СКОРО става баба

Фолкпевицата ДесиСлава СКОРО става баба

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама