Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1754416 www.bgdnes.bg

Жената на Вежди го лекува от грип

Единствено на жена си се доверява културният министър Вежди Рашидов за здравето си. Съпругата му Снежана е кардиолог, но и личен лекар на собствения си съпруг.
Културният министър имал страх от доктори и не искал да пристъпи прага на болницата, научи „България Днес". Дори когато имал проблеми със здравето Вежди предпочитал да си лежи вкъщи и да се лекува сам, отколкото да ходи по доктори.

Културният министър може да си позволи това, защото винаги има лекар подръка - собствената съпруга. Всеки път когато не се чувствал добре, Рашидов се консултирал с нея и изпълнявал стриктно заръките й.

Сега отново следвал предписанията какво да прави, за да се предпази от грипа.
Самата Снежана пък наблягала на спорта, за да е в добра форма. Наскоро семейството се е сдобило със собствен фитнес в къщата. Докато „докторката", както Вежди нарича съпругата си, тренира, той се затварял в ателието си.

„Винаги когато е ядосан, влиза в ателието си и след около час и половина излиза разведрен, с усмивка и лула в устата", казва Снежана. Тя обаче отказва медийни изяви и стои настрани от делата на съпруга си, признава самата тя. „Не се меся в неща, които не разбирам", казва д-р Бахарова, но допълва, че когато министърът иска от нея съвет, тя винаги му казва каквото смята за правилно.

Бахарова и Вежди се запознават случайно в хотелски ресторант. Щом видял, че Снежана няма къде да седне, Рашидов веднага й предложил
свободното място на масата си. И двамата имат по един брак зад гърба си. Вежди и до днес не престава да ревнува Снежана. „Когато имаш отношение към някого, е възможна ревността, но не и когато отива към крайност", казва министърът.

Надя ПАНКОВА

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама