Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1775078 www.bgdnes.bg

Откраднаха булка след сватбата

Двуженка беше открадната от село Остров само дни след сватбата й. За нея били пратени група похитители от свекъра на първия й съпруг.


Главната роля в драмата, достойна за сюжет на турски сериал, изиграла ромка от Долни Луковит. Шавливата булка имала вече семейство и съпруг, когато си харесала по-младия с около 8 г. от нея Илиян от с. Остров. Законната половинка на жената е на 46 г. и от него тя има три деца, обяснява кметът на Остров Галилей Гръблев.

Реклама


"Един ден при мен дойде едно наше момче  и ми вика: "Кмете, ожених се". Показа ми и личната карта на съпругата си и обясни, че тя му е пристанала, след като напуснала мъжа си", обяснява прелюдията на историята Гръблев. Селският първенец решил да разплете историята и затова звъннал на колегата си - кмета на Долни Луковит, който да му разкаже какво се е случило.


"От луковитското кметство ми казаха, че жената я дирят от два дни. Тя била назначена на работа по програмата за безработни и оттам също я търсели", разказва Галилей Гръблев.


Съпругът на изчезналата булка много се притеснил и не знаел къде може да е тя. След два дни обикаляне даже обмисляли дали да не я пуснат за национално издирване. Точно тогава позвънил кметът Гръблев и им казал да не подават сигнал до МВР.
"Попитах кмета какво става, защо я търсят и той ми обясни, че тя е майка на няколко деца и мъжът й усилено я издирвал", обяснява кметът на Остров. След като се разплела мистерията, свекърът на първия съпруг взел правосъдието в свои ръце. Той изпратил група роднини до новата махала на снахата.


"Стана страшен скандал. Полицията си я взела. Натоварили я в колата и я откарали в Долни Луковит", обяснява развръзката на историята Гръблев. Местните станали свидетели на ужасната дандания. Петима маскирани нахлули в къщата на 31-годишния Илиян Кирилов и набили родителите му. Те отмъкнали булката, дърпали я за косата до колата, където я натоварили и отпрашили. Те пристигнали в Долни Луковит и изхвърлили ромката на площада. Разревана, булката беглец се прибрала в дома на съпруга си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама