Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17962574 www.bgdnes.bg

Ергенката Киара: Щях да умра от менингит!

От врагини с Емануела станахме първи дружки

Заразих се от черноморска бактерия, шансът да оцелея беше нищожен, каза певицата

"Черноморска бактерия ме зарази с менингит." Това драматично разкритие направи онзи ден младата певица Киара. Ергенката, която не можа да се пребори за сърцето на бизнесмена Александър Младенов, довери още, че е била на косъм от смъртта. По думите на изпълнителката от екипа на Емануела лекарите буквално я върнали от отвъдното.

Реклама

"Бях изпаднала в кома с много минимален процент за оцеляване", уточни гласовитата бургазлийка.

"Било е нещо страшно. Две-три седмици съм била в безсъзнание. Най-странното беше, че когато се събудих, бях забравила да говоря", връща лентата назад към преживения кошмар бившата състезателка по художествена гимнастика.

"Първият ми спомен беше как майка ми и баща ми с маски са дошли в реанимацията, говорят ми някакви неща, а аз не мога да кажа даже А. Буквално", разказва красивата блондинка.

"До такава степен бяха засегнати нервите ми и мозъкът, че ми беше много трудно", казва още Киара, без да крие сълзите си.

"Много съм благодарна, че живея втори живот и затова гледам да го живея пълноценно и по-деликатно, да внимавам. Защото не всеки е застрахован, че ще живее до 80", предупреждава певицата.

Участничката в сватбеното риалити има и друго голямо премеждие в живота си. Като тийнейджърка тя е една от най-големите надежди на художествената гимнастика, но жестока травма слага край на спортната й кариера. След 23-те шева грацията едва прохожда отново, а шампионската титла, която й предричат, остава завинаги "в сънищата и мечтите".

Реклама

Както преди всички писа "България Днес", е имало реална опасност още първите стъпки на Киара и на новото певческо поприще да се окажат последни. Причината е ревността на попфолк звездата Емануела.

"Запознанството ми с Емануела е изключително забавно. Бях попаднала в една ситуация, където неин бивш правеше опити да ме сваля. Техни познати така го бяха изкарали, че едва ли не аз съм с този човек. В този момент те все още са имали някакви отношения и Емануела много се беше ядосала. Чак ми беше писала. Беше ми взела страха. Впоследствие се разбра, че нещата не са точно така. Тя дойде в заведението, където работех тогава, и като я видях, се стресирах. Викам си: "Край. Тази ще ме убие". Останах изключително приятно изненадана от нейната реакция и начина, по който тя подходи. Извини ми се, неочаквано за мен", разкри Киара.

След срещата на двете изпълнителки те стават приятелки. Емануела подава ръка на талантливата бургазлийка. Кани я да стане част от нейната музикална компания и да я продуцира като певица. Резултатът на закъснява: днес 24-годишната Киара е сочена заедно с Ария за следващата икона на попфолка.

Четете още

Киара от "Ергенът": Мислех, че Емануела иска да ме убие

Киара от "Ергенът": Мислех, че Емануела иска да ме убие

Ергенката Киара го раздава "строга господарка"

Ергенката Киара го раздава "строга господарка"

Реклама
Реклама
Реклама