Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/17969093 www.bgdnes.bg

Най-красивата реферка Християна Гутева е сгодена, крие мъж и бебе

Сексапилната съдийка ще свири на "Левски" в Първа лига

Най-красивата българска футболна съдийка крие мъж и бебе! Сексапилната Християна Гутева пази в строга тайна личния си живот и не иска публично да афишира връзката си. Почти никой не разбира и за нейната бременност до последния момент. Християна роди в края на 2022 г., но дори не разкри какъв е полът на бебето. Красивата съдийка много бързо се върна на работа, след като стана майка, и продължи успешно да ръководи мачове в българския футбол. Гутева вече е сгодена, но все още не е омъжена за любимия си, когото упорито продължава да крие.

Още утре Хриси ще сбъдне една от мечтите - да бъде главен рефер на мач от Първа лига. Блондинката бе избрана за съдия на двубоя между "Крумовград" и "Левски", което е най-голямото признание в кариерата й засега. До този момент Гутева ръководеше основно мачове от Втора лига и бе четвърти съдия на срещи от елита.

Реклама

Хриси отдавна е калена с мачове от долните дивизии, където е срещала какво ли не. Гутева разкрива, че редовно футболистите я свалят, но тотално ги игнорира.

"Все още има хора, които са предубедени към жените съдии - казва Гутева. - Ще има хора, които със сигурност няма да са щастливи от нашето присъствие. Доставя ми удоволствие въпреки негативите. Получавала съм всякакви интересни покани по време на мач. Не съм приемала нито една от тях, защото смятам, че е непрофесионално. Един футболист обаче веднъж ми каза: "Ти мен няма ли да ме поканиш на кафе?" Аз него да го поканя. Интересни предложения съм получавала - кино, кафе... Има негативизъм, отрицателни реакции от страна на играчите. Но това е част от играта. Не искам да се ползвам с привилегии, защото съм жена. Използвам женските предимства - като търпение например.

Преди години Хриси имаше връзка с колегата си Таско Тасков, но двамата се разделиха. Съдията тежко преживя края на любовта и дълго време страдаше за Гутева, което се отрази и на работата му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама