Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1805497 www.bgdnes.bg

Убийца от любов получи кръвоизлив

Спонтанен кръвоизлив вкара убийца от любов в болница по спешност. Поради тази причина делото срещу 21-годишната Иванка Чавдарова от с. Свобода, която заколи опонентката си в любовта, бе отложено за следващия месец. Иванка лежи с постоянна мярка задържане под стража в Сливенския затвор. Вчера тя получила спазми в коремната област и бързо била транспортирана в болница, където й предстои операция, стана ясно в съдебната зала. Прегледът е показал, че тя има масивен кръвоизлив в областта на стомаха.


Кървавата драма се разигра в края на октомври м.г. Опонентката на Иванка -  Емилия, за втори път успяла да й отмъкне гаджето. Тогава 21-годишната Иванка освирепяла от злоба и завист и решила да сложи веднъж завинаги край на драмата си. Момичето подготвило предварително план за жестокото убийство и на 26 октомври вечерта подмамила жертвата си на безлюдно място край жп прелеза в селото. Казала на Емилия, че иска да я види на „четири очи", за да си изяснят отношенията. Иванка отишла на срещата въоръжена с голям кухненски нож и след като съперницата й се появила, я нападнала в тъмното. Озлобеното момиче започнало да я сече със сатъра където свари, докато Емилия паднала мъртва в локва кръв на земята. След това захвърлила ножа и бегом се прибрала у дома.

Трупът на 28-годишната жена е бил открит още същата вечер, а малко по-късно полицаите спипали и убийцата, която оставила навсякъде отпечатъците си, включително и по оръжието. Емилия е убита със седем дълбоки прободни рани, две от които попаднали в сърцето й.
Задържаната Иванка е направила пълни самопризнания по случая, но отказала да отговори защо е извършила жестокото убийство. Отначало твърдяла, че Емилия я нападнала, а тя само се отбранявала. Защитата на Иванка твърди, че убийството е станало в момент на силен афект.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама