Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1807191 www.bgdnes.bg

Млади последователи на Кунева по дирите на "Булката Беглец" Борисов

Младежите от „Движение България на гражданите" започнаха инициатива за търсене на Бойко Борисов - "Булката Беглец".

Пред Дарик Жени Делева от организацията заяви, че премиерът в оставка Борисов трябва да даде отговорно обяснение за случващото се в България, а не "да се появява от най-различни неочаквани места".

Реклама

Младежите са се събрали пред парламента.

„Събрали сме се пред Народното събрание, защото търсим отговорност от Бойко Борисов. Смятаме, че той напоследък се появява от какви ли не причудливи сцени, като Македония, футболното игрище, в неделя разбрахме, че си почива вкъщи, сега е в болница. Желаем му всичко най-добро, но искаме да го видим пред най-важната сцена - тази пред народа", добави Делева.

Тя обясни, че са избрали тази форма, защото това е част от техните артистични спектакли: „Доброволците от „Движение България на гражданите" правим почти всеки месец подобни акции - тиквени фенери пред парламента, овцата Бойко, по случай ниския бюджет пред Министерския съвет. Сега е Бойко Борисов „Булката беглец", защото според нас той участва в ПР акции на нестандартни места, но не и на сцената пред народа".

Жени Делева каза още, че са пуснали игра в интернет с предположения откъде ще се покаже следващия път Бойко Борисов: „Надяваме се днес той да се покаже от Министерски съвет".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама