Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1809349 www.bgdnes.bg

Превъртял баща разстреля семейството си

Трагичен инцидент стана в руския град Санкт Петербург. 36-годишният Олег Р. дошъл на гости на бившата си жена Сабина, която живеела с новия си мъж, и я разстрелял, заедно с едногодишната й дъщеря от втория й брак.

Известно е, че по неизяснени до момента причини между бившите съпрузи е избухнал конфликт. Изплашвайки се, 11-годишната Милана избягала от апартамента и побягнала към училището, разположено наблизо, за да повика някой от учителите на помощ. В този момент конфликтът достигнал кулминацията си.

Виж видео тук 

Разяреният мъж извадил пистолет и започнал да стреля на месо в жената, а след това и в малкото момиченце. От раните те са умрели на място, каза източник от местните органи на реда. Засега не е установено откъде убиецът се е сдобил с оръжието – дали той го е донесъл със себе си или то се е намирало вече в апартамента.

Олег е избягал от местопрестъплението и се е опитал да се укрие. Дори е успял да напусне пределите на града, но впоследствие полицията е забелязала автомобила му и е започнала да го преследва. Опитвайки се да избяга от стражите на реда, мъжът със своята Kia Ceed се блъснал два други автомобила и полицаите го сгащили.

“Казахме му да хвърли оръжието и да се предаде. Стрелба нямаше, но мъжът реши друго яче – вдигна пистолета и се простреля в главата. От раната той умря на място”, каза източник от полицията в Санкт Петербург.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама