Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1826933 www.bgdnes.bg

Наддаването за ролекса на Дядо Николай започва от 11 600 лв.

От 11 600 лв. ще започне наддаването за ролекса на пловдивския митрополит Николай. Това е началната цена, обявена от църковното настоятелство при храма „Света Марина" в Пловдив.


Търгът за часовника, който владиката дари, за да се покрие сметката за ток на митрополитската църква, ще е публичен и ще се проведе на 10 март от 12.00 часа в Исторически музей - Пловдив, зала „Съединение". Стъпката за наддаване е 500 лева. В търга могат да участват всички физически и юридически лица.

Реклама

Участниците в наддавателните предложения трябва да се легитимират с личен документ. Когато се наддава от името и за сметка на друго лице, трябва да се представи писмено нотариално заверено пълномощно.

Достигнатата продажна цена ще трябва да бъде преведена по банковата сметка на храма „Света Марина"- Пловдив, до края на работния ден на 11 март 2013 г.

Със заверяването на банковата сметка с цялата продажна цена в срок се счита, че сделката е осъществена, за което ще се подпише договор, както и приемно-предавателен протокол на 12 март 2013 г. в администрацията на храма. Преди търга - от 11.00 ч. до 11.45 часа, ще има възможност за оглед на часовника.

Предвижда се около 3 000 лева от получената сума да отидат за покриване на януарската сметка за ток на храма "Св. Марина", останалата част от парите ще бъдат дадени за благотворителност.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама