Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1839514 www.bgdnes.bg

Охранителят на Лара наскоро станал баща

Охранителят на Лара Банева наскоро е станал баща, разказаха негови комшии. Самият телохранител, който бе прострелян при похищението, не може да бъде открит в дома си. Той вероятно е отишъл при свои роднини в провинцията, след като бе изписан от Военномедицинска академия в столицата.
Вероятно Борислав Цонев е бил посъветван от разследващите да си вземе дълга почивка извън София, за да е възможно най-далеч от трескавото издирване на липсващата вече 9-и ден дъщеря на Евелин Банев-Брендо.
Лара Банева бе отвлечена на 5 март сутринта около 7,30 часа, докато излизала от дома си в тузарския столичен кв. Бояна. Малко преди да се качи в автомобила, който трябвало да я откара до училище, тя била нападната от трима маскирани бандити с чорапи на главата и въоръжени с автоматични оръжия. Чули се викове "Лягай на земята". Шофьорът опитал да защити момичето, затова бил прострелян два пъти с пистолет "Макаров". Лара била вкарана в черен джип и откарана в посока Околовръстното шосе.
Гардът бе приет във ВМА, оказало се, че куршумите ранили Цонев само подкожно и не засегнали важни органи, затова той бил изписан след една операция и няколко дни болничен престой.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама