Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1844466 www.bgdnes.bg

Брендо е един от най-силните хора в държавата, твърди Томо Борисов

 

Брендо е един от най-силните хора в България. "Независимо как е натрупал състоянието си, той е един от най-силните хора в държавата", каза в предаването "Лице в лице" експертът по сигурност Томо Борисов.


"Отвличането е изключително професионално. Похитителите внимателно са огледали целия район. Знаели са отлично къде и с кого се движи тя", коментира още Борисов. Той посъветва близките на момиченцето да бъдат психически издръжливи.

Реклама

 

Бившият вътрешен министър Емануил Йорданов е на мнение, че дъщерята на Ивелин Банев-Брендо - Лара, е отвлечена по изключително нагъл и безцеремонен начин. "Толкова малко дете е похитено посред бял ден на гърба на резиденция "Бояна", подчерта експертът.

Йорданов допълни, че този случай не напомня за никой друг. Както вече стана ясно, Лара е най-малката жертва на похитители до момента у нас.

Комисар Пламен Василев от своя стана смята, че все още не може да се направи каквото и да е заключение. "Детето го няма от 11 дни. Похитителите може би не търсят пари, а нещо друго. Когато решат, тогава ще се обадят", каза той.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама