Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1844644 www.bgdnes.bg

Самозапалилата се Даниела отчаяно търсела помощ

Даниела, която се самозапали в Пловдив, отчаяно е търсела помощ преди да се самоубие.

Тя е публикувала свои мисли в няколко форума на здравна тематика. В един от постингите си Даниела пише: "Имам натрапчиви мисли как слагам край на живота си. От много време страдам от БАР (биполярно афективно разстройство) и не издържам вече. Предписали са ми лекарства, от които ми става още по-зле. Понякога сънувам как скачам от балкона и политам... Страх ме е!", пише Даниела във форума на bgmama. "Търся помощ срещу безсънието. С диагноза БАР съм и съм пробвала всички възможни лекарства. Дори и тези за шизофрения, но от тях ми е лошо и лекарите ги спират поради липса на шизоафективно разстройство. Работя, интелигентен човек съм. Имам и диагноза параноидна шизофрения, но според лекарите, а според мен съм просто свръхчувствителна", пише Даниела в друг форум, където се е подвизавала с никнейм absoliutna. След като се разнася новината за смъртта на Даниела, потребителка от форума за шизофрения и депресии е написала: "Писахме си с нея на скайп. Търсеше отчаяно помощ и съвети относно медикаменти. Жалко за абсурдните писания и коментари по неин адрес в интернет. Не успя да победи болестта", споделя интернет потребителка.

Приятелите на Даниела във Фейсбук също се прощават с нея. Пожелават й да намери "мечтаната любов, където и да е". "Не знам защо го направи Дани, но ще ми липсваш много! Почивай в мир и дано там където отиде да намериш мечтаната си най-голяма любов! Ти ще бъдеш винаги с мен и моето семейство! Светла ти памет!", пише приятелка на Даниела.

Приживе покойната пловдивчанка се е интересувала активно от литература за себепознаване. Увличала се е и от езотерика. Самата тя се е описала така: "Чувствителна, романтична, емоционална, точна като човек, разбираща и уважаваща партньора до себе си, склонна към компромиси, обичаща домашни любимци, уважаваща майка си и родителите на евентуалния ми партньор в живота. Любвеобилна, интересуваща се от специалицирана литература", пише Даниела.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама