Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/18453934 www.bgdnes.bg

Инсулиновата резистентност води до затлъстяване и диабет advertorial icon

Инсулиновата резистентност е сериозно състояние, което засяга милиони хора по света и може да доведе до редица здравословни проблеми като диабет тип 2, хормонални нарушения и затлъстяване.
Симптомите, които могат да алармират за нарушена инсулинова чувствителност са няколко. Най-често срещаните са повишено чувство за глад, особено за въглехидрати и сладки изделия, хронична умора, концентрация на мазнини в областта на корема, повишено кръвно налягане и нередовен цикъл при жените.

ИнсуРезист е натурален продукт, създаден специално да подкрепи организма и да балансира кръвната захар. Билките в него спомагат за намаляване на апетита и по-бързо и здравословно отслабване.

Продуктът съдържа алфа-липоева киселина, която е мощен антиоксидант, листа от банаба, гимнема силвестре и цейлонска канела. Включените растения действат благоприятно за баланс на кръвната захар и контрол на апетита. Подобряват инсулиновата чувствителност и метаболизма.

Инсулиновата резистентност може да доведе до сериозни здравословни проблеми, включително диабет тип 2 -  хронично заболяване с потенциал да причини усложнения като сърдечни заболявания, увреждане на бъбреците и нервите. Освен това, инсулиновата резистентност може да наруши хормоналния баланс, което може да доведе до проблеми като поликистозен овариален синдром (PCOS) при жените. Повишените нива на инсулин също могат да стимулират натрупването на мазнини, особено в областта на корема, водейки до затлъстяване.

Натуралният състав на ИнсуРезист гарантира, че продуктът е безопасен за дългосрочна употреба, без странични ефекти. Изберете натуралното решение за здравословен и балансиран живот.

Цената за опаковка с 60 капсули за едномесечен прием е 28.30 лв. Пълният курс на терапия (3 месеца) е на цена 84.90 лв. + Безплатна доставка до офис на куриер или личен адрес.
Поръчайте онлайн на www.biotica.bg или на тел.: 0877 72 10 40 или директно от магазина на Biotica 1961 на адрес: София, бул. “Христо Ботев” №60.

Реклама
Реклама
Реклама