Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/1852532 www.bgdnes.bg

Иван Петров: Няма да ставам депутат от ДПС

На пресконференция днес в Хасково народните представители от парламентарната група на ГЕРБ отчетоха колко много са допринесли за областта. Според депутатите, тяхна е заслугата да осигурят 120 милиона за Хасковска област. Областният координатор на ГЕРБ Иво Димов каза, че вече имат около 30 номинации за депутатската листа, които са предложени на организациите по места за одобрение.


Най-често спряганите имена за водачи на листата на герберите са на бившите министри Делян Добрев, Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, на областния управител Ирена Узунова, дори и името на Бойко Борисов. Говори се, че в тази листа са намерили място част от досегашните народни представители, но кои точно ще бъде оповестено, едва когато листите са одобрени за последно и имената на народните избраници официално оповестени.

Преди време се заговори за тайна среща между Иван Петров и Ахмед Доган, на която е ставало въпрос за това как Петров да премине в листата на ДПС. Петров отрече категорично този слух и каза, че няма да изневери на ГЕРБ. Иво Димов също беше категоричен - като кмет на Димитровград няма право да се кандидатира за народен представител.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама