Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/18654659 www.bgdnes.bg

Бебе връща шампиона Рамазанов в Русия

Религиозният борец не показва съпругата си

Златният медалист от Париж планира да се пренесе със семейството си във Велико Търново

Олимпийският шампион Магомед Рамазанов се прибира в Русия при новородената си дъщеря. Бебето се е появило съвсем скоро и борецът няма търпение да прегърне съпругата си и детето. Именно това е била допълнителната мотивация на Рамазанов в Париж, където разби конкуренцията по пътя към златото. Жената на бореца е дагестанка, но за нея се знае съвсем малко. Магомед е активен в социалните мрежи, но никога не показва съпругата си. Това е нормално за руската република Дагестан, чиито жители са силно религиозни мюсюлмани.

Реклама

Вчера Рамазанов бе посрещнат по шампионски в залата за борба във Велико Търново, където води подготовката си за олимпийските игри. Той е част от клуба по борба "Илия Павлов", който носи името на покойния бос на "Мултигруп". Олимпийският шампион бе аплодиран от стотици деца и треньори, които по стар български обичай го посрещнаха с питка и мед.

Магомед ще изкара няколко дни във Велико Търново, след което заминава за руския град Астрахан, където го чакат съпругата му и бебето. В бъдеще шампионът планира да се пренесе за постоянно в България, където борба тренира и по-малкия му брат Рамазан. От администрацията на Търново дори обещаха общински апартамент на златния ни медалист. Той ще получи още 250 000 лева премия за титлата и доживотна пенсия в размер на три минимални заплати месечно.

"Много благодаря за възможността, която Велико Търново и България ми дадоха! - каза Рамазанов при посрещането си. - Радвам се на настроението, желанието и радостта, с които децата ме посрещат. Надявам се да ги вдъхновя, да съм успял да ги мотивирам, да имат цели, които да постигат"

Четете още

Шампионът Магомед  Рамазанов: Медалът ми е и за Русия

Шампионът Магомед Рамазанов: Медалът ми е и за Русия

Семен Новиков и Магомед Рамазанов тръгват за световни титли

Семен Новиков и Магомед Рамазанов тръгват за световни титли

Невероятно! Магомед Рамазанов спечели ТРЕТО ЗЛАТО за България в Париж

Невероятно! Магомед Рамазанов спечели ТРЕТО ЗЛАТО за България в Париж

Мaгoмед Рамазанов с голям обрат! На финал е в Париж

Мaгoмед Рамазанов с голям обрат! На финал е в Париж

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама