Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/18862816 www.bgdnes.bg

Да спасим 7-годишния Гого!

  • Спешна кампания!
  • Влошава се с всеки изминал ден 
  • Момчето се бори с рядка болест, заболяването руши дебелото му черво, спешно трябва да постъпи в болница 

"Състоянието на Гого рязко се влоши и има нужда от спешна хоспитализация! Моля ви, помогнете ни!"

Реклама

Този апел за помощ отправи към вестника Силвия Емилова, майка на 7-годишния Георги, който страда от рядко заболяване на дебелото черво.

През август т.г. "България Днес" разказа трогателната история на момченцето, което се бори с тежка форма на коварната болест на Хищпрунг, която е подобна на рака. Тя създава редица проблеми на малкия Гого, който търпи много болка, храни се само с определени храни и преживява три операции, след които се налага дебелото му черво да бъде отрязано до такава степен, че вече е само 15 см. За съжаление болестта е нелечима и изисква скъпи контролни прегледи в Турция.

"От два дни състоянието на Гого не е добро. Има огромна инфекция на ануса и отказ в мускулите му. Няма и никаква положителна промяна от диетите! Вече нищо не му действа", каза също угрижената майка.

Тъй като заболяването се предава генетично, голямото братче на Георги също страда от него, но в доста по-лека форма. Нужните средства за хоспитализацията на малчугана са 7300 евро (малко над 14 000 лв.), а до този момент по сметката му има само 5500 лв.

"Истината е, че всяка стотинка е нищо пред живота на едно дете, защото той няма цена. Занапред всяка една криза на болестта като тази ще налага медикаментозно лечение в болница. Задушава ме мисълта, че има вероятност Гого да остане без средства за лечение. Продължаваме, а силата ви ни е необходима повече от всякога", заяви борбената Силвия.

Можете да помогнете на следната дарителска сметка:

IBAN

BG03STSA93000029009050

BIC:STSABGSF

Титуляр Георги Стоянов Стоянов.

PayPall: [email protected]

REVOLUT: @silviq8rkm

Реклама
Реклама
Реклама